fbpx

Meghívó országos felmérésre – értékes ajándékokkal

Írta: Szerkesztőség - 2016 szeptember 07.

Engedje meg, hogy meghívjuk az AgroStratéga országos felmérésére, melynek idén is szakmai partnere az AGRYA (Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége) és a GOSZ (Gabonatermesztők Országos Szövetsége). E két szakmai szervezet mellett az AGRÁRIN, az AGRO.bio, a HARDI, a RAPOOL, a SAATEN-UNION és a YARA is támogatja a kezdeményezést.

A kérdőív a mezőgazdasági termelést hivatásszerűen, azaz árutermelés céljából folytató gazdálkodók és cégvezetők szakmai információszerzési szokásaival, valamint jövőképével kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. Válaszaival Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben könnyebbé és gyorsabbá váljon a szakmai információk elérése.

Véleménye fontos, számítunk az együttműködésére. Köszönjük, hogy tapasztalatait megosztja velünk.

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltéséhez kattintson ide (vagy a linket másolja be a böngészőjébe): www.surveymonkey.com/r/kutatas

Az AgroStratéga országos felmérésében résztvevő első 1000 kérdőívkitöltő, aki megadja nevét és elérhetőségeit, a szakmai döntések megalapozását segítő, értékes ajándékot kap.

Amennyiben a kérdőív végén megadja nevét és elérhetőségét, a piackutatás lezárását és kiértékelését követően (várhatóan októberben) eljuttatunk Önnek egy összefoglalót az eredményekről. Így Ön első kézből tájékozódhat a felmérés eredményeiről.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2016. szeptember 18.

Részvételét előre is köszönjük!

Az AgroStratéga csapata