konferencia

Párbeszéd indult az agrárium széles körében alkalmazható génmódosítási technológia hátteréről.
A 2021-es Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát 2021. július 19-22. között rendezik meg.
Szigorúbb szabályok, csökkenő támogatási keret, új programcsomag – a Portfolio Nyugat-magyarországi Agrárfórumán.
2019. február 19-én és 20-án immár ötödik alkalommal rendezték meg a Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferenciát és Kiállítást, melyre több mint ezer érdeklődő és szakember látogatott el.
A termés 80 százaléka veszendőbe mehet – miközben a világ nem képes évente egy új hatóanyagot létrehozni.
Az AGROmashEXPO hazai innovációs elismeréseit a legújabb, magyar fejlesztésű mezőgépeknek ítélték oda.
A Pápai Agrárexpó ad otthont az idén is a Nyugat-magyarországi Agrárfórumnak
Az esemény központi témája - az agronómia jelentősége a precíziós gazdálkodásban - izgalmas és a jövőbe mutató, a társ-tudományterületek széles spektrumát felölelő előadások megtartására adott lehetőséget.
Bemutatjuk a két napos precíziós gazdálkodási és agrárinformatikai konferencia részletes programját. Egy magyarországi agrárkonferencia programja sem volt még soha ennyire gazdag.
A jövő agronómiája, az agronómia jövője
2019. március 7-én rendezi meg a Portfolio gazdasági portál „Agrárium 2019” elnevezésű évindító agrárkonferenciáját.
A Portfolio Agrárszektor konferencia első nagy kerekasztal-beszélgetése a Közös Agrárpolitika körül forgott.
Tények és eredmények a precíziós gazdálkodásról az AgroFIELD Akadémián
Ajánljuk szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó gazdálkodóknak, gazdaságok vezetőinek, termelésirányítóinak, agrárgépészeknek.
Az immár másodjára megrendezett Talajegészség Konferencia legalább annyira sikeres volt, mint az első. 2018. november 15-én zsúfolásig megtelt az Aquincum Hotel Budapest konferenciaterme
Kecskemét, 2019. 02. 07.
Hatalmas programkínálattal rendezi meg az idén a Portfolio gazdasági portál kétnapos Agrárszektor Konferenciáját Siófokon. A november 28-29-i eseményen hazai és nemzetközi csúcselőadók nyújtanak tájékoztatást a legaktuálisabb agrárgazdasági témákban.
November 28-29-én rendezi meg a Portfolio vezető gazdasági portál az év egyik legkiemelkedőbb agráreseményét, az Agrárszektor Konferenciát
A Hajdúsági Expo hírnevét a kiállítás mellett olyan rangos események erősítik, mint a Traktorhúzó Európa Kupa és a Portfolió Konferenciasorozat Kelet-magyarországi Agrárfóruma. Az előbbi a lóerők [...]
2018. április 11-12-én immáron 7. alkalommal került megrendezésre az AXIÁL Gyakorlati Akadémia szakmai rendezvény a szarvasmarhatartók, azon belül is elsősorban a tejtermelő gazdaságok vezetői részére.