Kverneland Group Hungária Kft.

Nagyságban az erő

A Kverneland Group a világ egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági gép és szolgáltatás fejlesztője, gyártója és szállítója. Az innovációra történő folyamatos törekvés, egy egyedülálló, csúcsminőségű, széles termékskála kínálatot tesz lehetővé. A Kverneland Group kiterjedt rendszereket és megoldásokat kínál a professzionális gazdálkodó közösségek számára, a kínálat a talajművelés, vetés, növényápolás, bálázás és a szálastakarmány területét fedi le.

A Csoportot 1879-ben alapították. A Kverneland Csoport gyárai Norvégiában, Dániában, Németországban, Franciaországban, Hollandiában, Olaszországban, Oroszországban és Kínában találhatók. A Csoportnak 17 országban van saját képviselete és további 60 országba exportál. 2017 végén, a Kverneland Csoport 2 440 főt foglalkoztatott és ebből 74,8%-ot Norvégián kívül. 2012-ben a Kverneland cégcsoportot megvásárolta egy japán cég, a Kubota Vállalata.

Egy hosszú figyelemre méltó tradíció

A Kverneland ASA története 1879-nyúlik vissza, amikor a norvégiai Stavanger közelében található Kvernaland faluban, az alapító, Ole Gabriel Kverneland felépítette kaszákat gyártó kovácsműhelyét. Később O.G. Kverneland kisebb ekék gyártását kezdte el. A vállalkozás családi tulajdona 1983-ban szűnt meg, amikor azt a tőzsdére jegyezték.

Növekedés, terjeszkedés

Az 1990-es évek közepétől, Kverneland Group meglehetős növekedésre tett szert a számos, jól ismert mezőgazdasági és szőlészeti munkagép gyártóművek felvásárlásával.

agrár alkatrész eke gazdaság kverneland Kverneland Group mezőgazdaság munkagép