Austro Diesel GmbH

E-mail: verkauf@austrodiesel.at
Telefonszám: +43 1/70 120-0
Cím: Magyarország , Ausztria Schwechat, Concorde Business Park 3/2

Egy sikeres cégnek sikeres partnerre van szüksége.

A világpiacon vezető traktorgyártó Massey Ferguson és az Austro Diesel már több, mint 30 éve egy csapatot alkot. Ma az Austro Diesel 11 országban (Ausztria, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szerbia, Szlovénia,  Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Montenegro és Koszovó) felelős a Massey Ferguson forgalmazásáért és szervízellátásáért független márkakereskedő partnereivel együtt. A Schwechatban található központi telephelyével az Austro Diesel az Ön mezőgazdasági gépberuházásainak is szakértő partnere.

Az úttörő szellemiség, ötletgazdagság és az állandó haladás voltak mindig és most is a Massey Ferguson fejlődésének az alapjai ahhoz, hogy világelső legyen. Jelenkorban a Massey Ferguson komplett termékválasztékot kínál traktorokból egészen 400 LE-ig, kombájnokból is az akár egyedülálló PowerFlow szalagos vágóasztallal, valamint a márkához tartoznak teleszkópos rakodógépek, szemenkénti vetőgépek és bálázók minden professzionális igényre.

Az Austro Diesel dinamikus fejlődésének sikertényezője a fenntartható és folyamatos növekedésre alapuló üzletpolitika Közép- és Kelet-Európában. Ez az üzletpolitika folytatódik a következő években és természetesen megerősíti Schwechatban a potenciát, rugalmasságot és kompetenciát. Az országokat közvetlenül a schwechati szakértő csapat látja el, az egyes piacokon lévő naprakész és felkészült szerviz- és kereskedő partnerek segítségével. Az Austro Diesel kiváló logisztikai központtal és szervizcsapattal rendelkezik Schwechatban egy minden igényt kielégítő alkatrészraktárral. A csapat ma abban a helyzetben van, hogy minden alkatrész megrendelés 97%-át 24 órán belül a kereskedő telephelyére le tudja szállítani.

Ma az Austro Diesel a helyi kereskedőkkel együtt garantálja több, mint 50000 Massey Ferguson üzemben lévő gép tulajdonosának a partnerséget – még az aratás alatt, hétvégén és ünnepnapokon is.

Ezeket olvasta már?

Minden igényre megoldás az új MF 6700 S szériás traktor
A Massey Ferguson okosteljesítmény-programja megjelenik a Stage V MF 6700 S szériában.
Ha most vásárol Massey Fergusont, 5 év garanciát kap ajándékba!
Az akció a szeptember 30-ig megrendelt MF 7700 S és MF 8700 S szériás erőgépekre vonatkozik!
Három prémium Massey Ferguson egy helyett – egy másik út története
Egy gép vásárlásakor ma már nemcsak „a vasat” vesszük meg, hanem a mögötte álló céget is
Az első fotók a  Massey Ferguson IDEAL kombájnról!
A vadonatúj MF IDEAL kombájn első szántóföldi próbája a napokban zajlik Csehországban