Acélcsarnokok az agrárium szereplői számára

Magyarország,

A Frisomat professzionális, elérhető árú megoldásokat kínál az agrárszektor minden szereplője számára kicsiben és nagyban egyaránt. A Frisomat acélcsarnokokat minimális építési zaj és hulladék mellett, a helyszínre szállított modulokból csavarozással állítja össze a gyártó mindössze pár hét alatt. Biztonságos otthon jószágnak, terménynek, gépnek, feldolgozó üzemnek – ezekből mutatunk egy színes válogatást.


Egyszerű, de nagyszerű: az örökzöld alaptípus, az Omega csarnok ideális magtárnak.


A sokoldalú Omega csarnokban a mezőgazdasági gépek is megpihenhetnek.


Esős időben sem kell lemondani a lovaglásról: fedett, vagy félig fedett lovardában elkerülhető a sárdagasztás, és a lovak sem vonulnak kényszerpihenőre. (Sigma típusú, 22 fokos tetőlejtéssel készült acélcsarnok)


Lóboxok sorakoznak a Sigma acélcsarnokban: a hőszigetelt paneleknek köszönhetően az időjárás viszontagságainak kiválóan ellenáll a korszerű, könnyen tisztán tartható istálló.


Ömlesztett és zsákolt termények tárolására ideális, bővíthető raktárépület. (Astra típusú, 10 fokos tetőlejtéssel készült acélcsarnok)


Sertéstelepnek kialakított Ceptra acélcsarnok 10fokos tetőlejtéssel: az etető és itatórendszerek egyszerűen integrálhatók, a csarnok a lehető leghatékonyabb munkakörülményeket biztosítja a gazdának, az állatoknak pedig kényelmes környezetet.


A könnyen tisztán tartható baromfitelepnek kialakított tágas acélcsarnokban fontos szerep jut a gépészetnek: az etető- és itatórendszernek, a szellőztető berendezésnek. (Sigma típusú, 22 fokos tetőlejtéssel készült acélcsarnok)


Hordós érlelés egy acélborászatban. Hagyományos ízek születnek modern környezetben. (Astrigma típusú acélcsarnok, 10 fokos tetőlejtéssel)


Szépen belesimul a tájba az Astrigma acélcsarnokban kialakított borászat.