Szövetségünk idén is kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy segítséget nyújtson, mi kerüljön az ünnepi asztalra, ezért szeretettel várja Önt Húsvéti Sajtóreggelijén.
A rendezvény helyszíne és időpontja:
Benczúr Hotel
(Budapest VI., Benczúr utca 35.)
2011. április 12. délelőtt 10 órai kezdettel
Meghívott vendégeink és a témák a következők:
Dr. Kardeván Endre – államtitkár, Vidékfejlesztési Minisztérium:
Agrárpolitikai és élelmiszerlánc-biztonsági aktualitások
Dörnyei Otília – Ügyfélkapcsolati igazgató, GfK Hungária:
Mi kerül a fogyasztó kosarába? – Körkép a hazai húsvásárlási szokásokról
Prof. Dr. Halmy László – elnök, Magyar Elhízástudományi Társaság:
Egészséges húsfogyasztás
Éder Tamás – társadalmi elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége, Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége:
Húságazati nagyböjt,
avagy
a magyar húsipar elmúlt évének gazdasági értékelése
Bede Róbert – a TV Paprika séfje:
Mi kerüljön a Húsvéti asztalra? – megszokott ízek új köntösben
Részvételére feltétlenül számítunk!
Kérjük regisztráljon 2011. április 05-ig a [email protected] e-mail címen, vagy a következő telefonszámok valamelyikén:
06-1/332-1126,
06-20/489-1160,
06-30/401-7661