fbpx

Hússzövetség Sajtóreggelije

Írta: Szerkesztőség - 2011 április 08.
Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Húsiparosok Szövetségének – immáron hagyományosnak mondható – Sajtóreggelije. Az elmúlt években egyre több fogyasztóhoz juttattuk el az információt Önökön keresztül: fontos, hogy mi kerül a kosarukba.

Szövetségünk idén is kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy segítséget nyújtson, mi kerüljön az ünnepi asztalra, ezért szeretettel várja Önt Húsvéti Sajtóreggelijén.

 

A rendezvény helyszíne és időpontja:

Benczúr Hotel

(Budapest VI., Benczúr utca 35.)

 

2011. április 12. délelőtt 10 órai kezdettel

 

Meghívott vendégeink és a témák a következők:

 

Dr. Kardeván Endre – államtitkár, Vidékfejlesztési Minisztérium:

Agrárpolitikai és élelmiszerlánc-biztonsági aktualitások

 

Dörnyei Otília – Ügyfélkapcsolati igazgató, GfK Hungária:

Mi kerül a fogyasztó kosarába? – Körkép a hazai húsvásárlási szokásokról

 

Prof. Dr. Halmy László – elnök, Magyar Elhízástudományi Társaság:

Egészséges húsfogyasztás

 

Éder Tamás – társadalmi elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége, Élelmiszerfeldolgozók Országos Szövetsége:

Húságazati nagyböjt,
avagy
a magyar húsipar elmúlt évének gazdasági értékelése

 

Bede Róbert – a TV Paprika séfje:

Mi kerüljön a Húsvéti asztalra? – megszokott ízek új köntösben

 

Részvételére feltétlenül számítunk!

Kérjük regisztráljon 2011. április 05-ig a [email protected] e-mail címen, vagy a következő telefonszámok valamelyikén:

06-1/332-1126,

06-20/489-1160,

06-30/401-7661