Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Már három vármegyében ott a zárlati károsító
Megint egy zárlati károsító, ami óriási károkat okozhat a mezőgazdaságban.
-
Vesse Ön is a piacvezető durumbúzát!
A durumbúza termesztése az elmúlt évtizedben Európa-szerte és hazánkban is újra reneszánszát élte.
-
A zöldségek nem követik, hanem diktálják az inflációt
A magyar zöldségtermelők kevéssé tudnak beleszólni az árakba. Legjobb helyzetben a hajtatással foglalkozók vannak.
-
Ezekkel a hatóanyagokkal szűkül tovább a paletta
Újabb hatóanyagok tűnnek el a palettáról.
-
A síklapú tárcsa, avagy a művelőtárcsa formája számít
Väderstad Carrier: a művelőtárcsa formája számít.