Mi az a hagymaszagú kányazsombor, és finom-e a kandírozott fenyőtoboz? Bózsó Gyula, az Északerdő Zrt. erdőmérnöke több mint egy évtizede kutatja az ehető vadnövényeket. Videónkban bejárjuk vele a lillafüredi erdőt, megtudjuk, hogy milyen ízeket rejt a természet, és szóba kerül két hiánypótló könyve: Az ERDŐ finom és az ehető ERDŐ is.
Ehető erdő! Bózsó Gyula bemutatja, mit szedhetünk magunknak
Szerző: galfizoltan
Előző
Rátapadtunk a lengyel gabonapiacraKövetkező
Már az ukrán kertészek is vietnámiakat alkalmaznánakKapcsolódó hírek
-
Varsóban zöldség- és gyümölccsel indul az év: Garden Expo
Rangos eseménnyel kezdhetik a jövő évet a zöldség- és gyümölcstermesztők, valamint a kertépítők.
-
Erősen védik a biodízelpiacot
Az olajmagok termelői ismét fellélegezhetnek.
-
Ezt anno láttad? Színes és egészségesebb karfiolokat nemesítenek
Színes és egészségesebb karfiolok előállításával kívánják a káposztafélék fogyasztását növelni a Syngenta nemesítői.
-
Hálás és hasznos fehérjenövény a takarmányborsó
A takarmányborsó nagy lehetőség az agráriumban: magas fehérjetartalmú takarmány-alapanyag, jó jövedelemtermelő képesség.
-
Anya nem kap támogatást a gazdaság átadásáért?
A gazdaságot átvenni akarók jó eséllyel nyernek a hamarosan megnyíló pályázaton, nem így az átadók.

