fbpx

A John Deere a fejlett precíziós technológiára összpontosít

Írta: Czékus Mihály - 2024 január 24.

A John Deere bejelentette Precision Upgrades szolgáltatás kínálatát (korábban Performance Upgrades-nek nevezték) a 2024-es szezonra. Jelenleg permetezőgépekhez, vetőgépekhez és kombájnokhoz állnak rendelkezésre utólagosan felszerelhető termékfejlesztések. A gyártó a következő hónapokban tervezi bejelenteni a traktorok frissítési csomagjait is.

Precision Upgrades
Jelenleg permetezőgépekhez, vetőgépekhez és kombájnokhoz állnak rendelkezésre frissítések

Az új elnevezéssel („Precision Upgrades”) a John Deere azt szeretné kifejezni, hogy a fejlett precíziós technológiára összpontosít felhasználói bázisa számára olyan termékfejlesztő készletek révén, amelyeket a gazdálkodók megvásárolhatnak, sőt maguk is felszerelhetnek, telepíthetnek.

Talán az egyik legfigyelemreméltóbb Precision Upgrade csomag az, amelyik a See & Spary gyomfelismerő és permetező rendszerrel egészíti ki a meglévő, 2018-as évjáratú, vagy annál fiatalabb permetezőgépeket. A permetezőgépekhez készült csúcskategóriás See & Spray csomagon túl egy Basic Precision Tech csomag is elérhető a gazdálkodók számára. A prémium és az alapcsomag közé beillesztettek egy „Advanced” opciót is.

A vetőgépek tekintetében számos képességnövelő készletet kínál a cég a 2005-ös modellévig – az ExactEmerge vetőelemektől kezdve a CCS központi tartályokon át a különböző sortisztítókon keresztül a hidraulikus talajnyomásfokozó rendszerekig. A kombájntulajdonosok sem maradnak szoftvertámogatás nélkül az idei évben, hiszen számos frissítési opció közül válogathatnak.  

Aki mélyebb részleteiben is szeretné megismerni a lehetőségeket, az látogasson el a Precision Upgrades kezdőlapjára.

A fejlesztések egy része az európai piacokon korlátozottan elérhetőek. Pontos információért keresse fel országa hivatalos márkakereskedőjét!