fbpx

A válsággal mégis csökken a bio iránti fizetőképes kereslet? Válasz: BIOFACH, Nürnberg 2024

Írta: Czékus Mihály - 2023 december 23.

2024. február 13. és 16. között a bioközösség ismét találkozik Nürnbergben, a világ vezető bioélelmiszer-vásárán, az BIOFACH-on. Itt találkoznak a teljes értéklánc regionális, nemzeti és nemzetközi érdekelt felei – olyan emberek, akik ugyanazokat az értékeket vallják, és egyesítik erőiket egy fenntarthatóbb jövő kialakítása érdekében. És itt minden érzékszervével megtapasztalhatja ezt az utazást: fedezze fel a sokszínű programot és az ajánlatok széles skáláját, amelyek látásra, hallásra, szaglásra, ízlelésre és tapintásra invitálnak – egy teret az ötletek, az inspiráció és az élvezet világában. tapasztalatokat és lehetőségeket.

vásár, kiállítás, Nürnberg
A BIOFACH a világ vezető bioélelmiszer-vására

1990-ben, mintegy 2500 látogató vett részt az „I. Bioélelmiszerek és Természetes Termékek Európai Szakkiállítása” elnevezésű rendezvényen. Ami, gyakorlatilag a BIOFACH elődjének számított. A kiállítást 1999-ben rendezték meg először Nürnbergben, és összesen 1276 kiállítót és több mint 15.384 látogatót hozott össze. 2001-ben az alapítók úgy döntöttek, hogy a BIOFACH megszervezését a NürnbergMesse kezébe adják. Azóta a BIOFACH a világ vezető bioélelmiszer-vásárává fejlődött, és szilárdan megalapozott. A korona-világjárvány miatt 2021-ben a BIOFACH tisztán digitálisan, BIOFACH / VIVANESS eSPECIAL néven került megrendezésre. 2022-ben a szakkiállítás egyszeri „Summer Edition”-ként bonyolították le. 2023-ban tért vissza a BIOFACH élete a régi kerékvágásba.

Minden információ és részlet a kiállítókról & termékekről, valamint a támogató program megtalálható a „BIOFACH digital” digitális rendezvényplatformon. A 2023-as rendezvényre ellátogató mintegy 36000 látogató, 137 országból érkezett 2800 kiállító standjait láthatta. A jövő évi BIOFACH-ra hasonlóan nagy az előzetes érdeklődés.

A témában ez is érdekelheti: Először mindenki azt mondta: a bioszőlő lehetetlenség