fbpx

Ismét megrendezik a mezőgépek bemutatóját Szentlőrincen

Írta: Szerkesztőség - 2023 július 13.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány és szakmai partnerei – követve a több éves hagyományt – ismét megrendezik a kétnapos bemutatót, ahol a mezőgépek lesznek a központban.

Mezőgazdasági munkagép talajművelés közben
A program egyik fő ismérve, hogy az állógépes bemutató mellett működés közben is megtekinthetők a gépkapcsolatok

Komplex szakmai esemény

4 éve egy új szakmai koncepció mentén elindításra került a Szántóföldi gép- és technológia bemutató mely 2022-től kibővült tematikával és Szentlőrinci Mezőgépnapok néven várja a szakma iránt érdeklődő gazdálkodókat.

A MEZŐGÉPNAPOK két napon keresztül technikák és technológiák színe-javát vonultatja majd fel a mezőgazdaságban dolgozó, az újdonságok iránt érdeklődők számára.

A fókuszban két fő program, az állógép és a szántóföldi gyakorlati bemutató lesznek. Változatlanul fontosnak érzik, hogy a mezőgazdasági gépesítés innovációiból, precíziós megoldásaiból lehetőség szerint mind több bemutatásra kerüljön.

A MEZŐGÉPNAPOKAT idén augusztus 9-10-én tekinthetik meg az érdeklődők, helyszíne a Szentlőrinci Rendezvény Centrum és a közelében kialakított szántóföldi gyakorlati bemutatóterület lesz.

A rendezvényt megnyitja 2023. augusztus 9-én 9.30-kor Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

A programmal kapcsolatos híreket, új információkat megtalálják a rendezvény web és Facebook oldalán!

MEZŐGÉPNAPOK, logo

Forrás: BMVK
Összeállította: Barna Ferenc