fbpx

TMC CANCELA – Ideje rendezni a táblaszegélyeket…

Írta: MezőHír-2023/06. lapszám cikke - 2023 június 09. -Hirdetés

A Grapello Kft. mezőgazdasági és erdészeti gépek, eszközök forgalmazásával foglalkozik. Két spanyol gyártó képviseletét látja el Magyarországon: a TMC CANCELA által gyártott mulcsozók és az Industrias DAVID kertészeti, szőlészeti eszközei szerepelnek a kínálatban. Erősségei közé tartozik az alapítók több éves kereskedelmi területen szerzett szakmai tapasztalata, gazdálkodási tevékenységük révén az eszközök alapos ismerete, ennek köszönhetően a szervizszolgáltatás biztosítása.

A TMC CANCELA gyártó a teljes agrárvertikumot lefedi mulcsozó eszközeivel: az erdészet, szántóföld, kommunális célterület és rét, legelő szegmenseket. Az Északnyugat-Spanyolországban székelő cég50 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik, és a világ minden kontinensére gyárt eszközöket. A minőséget és a tartósságot méltán tükrözi, hogy világelsők az egységnyi értékesített eszköz átlagárában, nyolc saját levédett fejlesztési szabadalmat jegyeznek, és árbevételük kétharmada exportból származik, 12 Mrd Ft-ot meghaladó forgalommal.

A TMC CANCELA-nak a gyártásban és a gyakorlatban szerzett tapasztalata lehetővé teszi, hogy minden területen profi és modern technológiát nyújtson a termelőknek. A megbízhatóság, az egyedi ügyféligények konfigurálása és kielégítése, a kiemelkedően magas nyersanyag- és kopóalkatrész-minőség, a masszív felépítés teszi elismertté a TMC CANCELA brandet. Az alábbiakban két gépet szeretnék részletesen bemutatni.

MPK erdészeti mulcsozó és talajmaró

A spanyolországi TMC CANCELA egyik zászlóshajója az MPK erdészeti mulcsozó és talajmaró (2 az 1-ben) munkaeszköz. Egy gép, amelyben két munkamenetet egyesítettek, az erdészeti mulcsozót (Ø 450 mm-ig), valamint a talajmaró funkciót egészen 30 cm mélységig.

MPK-225
MPK-225, egy gép, amelyben két munkamenetet egyesítettek

Hardox® speciális fémötvözetekből készült, és kétsebességű – egyedileg kialakított – sebességváltóval szerelt, amelynek kapcsolásával lehetővé válik a rotor fordulatszámának egyszerű és hatékony kiválasztása, az elvégzendő munkától függően.

TD sorozat – rézsűmulcsozók akár erdészeti rotortengellyel szerelve!

A TDN és TDJ típusok a tökéletes kialakításuknak és a speciálisan kialakított függesztőkeretnek (szabadalmaztatott) köszönhetően kiváló munkavégzést biztosítanak a táblaszegélyeken, árkoknál, vonulási utakon vagy éppen visszafásult területeken. A TDN képes 12-13 cm-es ágakat is mulcsozni, miközben a teljesítményigénye nem nagyobb 140 LE-nél.

rézsűmulcsozó
TDR rézsűmulcsozó munka közen

A TDJ erdészetirotortengellyel és fix késekkel szerelt, gyakorlatilag erdészeti rézsűmulcsozó, amely akár20 cm-es ágakat, bokrokat és kisebb fás szárú növényeket is képes zúzni!

Kínálatunkban traktor-homlokrakodóra, teleszkópos rakodóra szerelhető profi síkfalmetsző is elérhető (3,3 m munkaszélesség, 20 cm ágvastagság). A két gép (fűrészkorongos előmetsző és speciális mulcsozó) együttes munkája biztos megtérülés már az első használattól!

Keressenek minket bizalommal!
Igény esetén bérleti konstrukció is lehetséges!

Elérhetőségeink: www.grapello.hu
Gyarmati Bálint: +36 30 474 9284 ([email protected])
Farkas Balázs: +36 70 675 4830([email protected])