Bezárás

Mezőfalva június 9-én ismét kitárja kapuit

Írta: Gönczi Krisztina - 2021 május 26.

Egy év kényszerű szünet után a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége ismét megrendezi a Szántóföldi Napokat és AgrárgépShow-t. A rendezvényt 2021. június 9-10-én tartják meg Mezőfalván.

 

lucerna balazas
Akcióban követhető a gépek munkája (fotó: Horizont Média)

 

Az ország legnagyobb, több mint 400 000 négyzetméteren megrendezett szántóföldi rendezvényének ezúttal is a Fejér megyei Mezőfalva ad otthont. Amennyiben a jelenlegi szabályozás nem változik, az eseményen védettségi igazolvány (illetve a védőoltást igazoló mobilapplikáció) bemutatásával lehet részt venni.

A NAK Szántóföldi Napok az ország egyetlen olyan szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek széles kínálata tekinthető meg, szántóföldi környezetben. Az állógépes kiállításon – közel 10 000 négyzetméteres területen – a hazai agárgépforgalmazás 80 százalékát képviselő cégek mutatják be termékeiket. Egy másfél hektáros demópályán pedig egy részük ki is próbálható. Emellett a rendezvény középpontjában az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás növénytermesztési bemutatók tekinthetők meg. Megismerhetők a legújabb fajták, hibridek, továbbá a gépeket, gépkapcsolatokat akcióban lehet megtekinteni.

A kétnapos rendezvényre ingyenes a belépés. A kiállítók a [email protected] e-mail címen, valamint a +36 70 528 5682-es telefonszámon érdeklődhetnek a részvétel feltételeiről. További információk: www.szantofoldinapok.hu.