fbpx

Univerzális traktorok őszi akcióban a Massey Fergusonnál!

Írta: Mezőhír.hu - Hirdetés - 2020 október 20.

4 típus érhető el kedvezményes áron, 85 és 130 lóerő között

 

 

Az akciós gépkínálat legkisebb tagja az MF 4708, amelynek 3,3 liter hengerűrtartalmú AGCO POWER motorja 85 lóerő teljesítményt kínál. A típus rendkívül egyszerű felépítésű, és csak a legszükségesebb elektronikával rendelkezik. Kategóriájából a megbízhatósága, praktikus kezelése és a magas fokú hatékonysága emeli ki. A traktorokból már több tucat dolgozik hazánkban. A 12 × 12 fokozattal rendelkező sebességváltó mechanikus működtetésű, amelyben két főcsoporton belül egyenként hat-hat sebességet találunk. Bizonyítva, hogy univerzális munkavégzésre alkalmasak a gépek, két hidraulikaszivattyú üzemel bennük – ezáltal több munkaműveletet együttesen tudunk elvégezni velük. A gépek ugyanabban az ultramodern franciaországi gyárban készülnek, mint a nagy Fergusonok, így a magas építési és összeszerelési minőség is garantált.

 


Az őszi akciós gépkínálat talán legizgalmasabb tagja: MF 5713 S NEXT Edition; fekete szín,130 lóerő, prémium felszereltség, rendkívül vonzó áron

 

Az MF 4708 traktorok alapfelszereltségéhez klímaberendezés és légrugós vezetőülés is tartozik. Az akciós kínálat egyik legnépszerűbb tagja hazánkban a már eddig is sokat bizonyított MF 5711 GLOBAL típus. A 110 lóerős traktorokban négyhengeres, 4,4 literes AGCOPOWER motor dolgozik. A hajtómű itt is 12 × 12-es fokozatkiosztású, ahol a sebességek két főcsoportba vannak elosztva. Felár ellenében Dyna-4 váltót is kérhetünk a gépekbe, amely mind a 16 fokozat terhelés alatti kapcsolását teszi lehetővé. A kategóriában nagynak számító motor, a hosszú tengelytáv és a 48 mázsás menetkész tömeg garantálja, hogy a traktorok tökéletesen megfelelnek az univerzális követelményeknek. A fülke rendkívül tágas, klímával, légrugós üléssel felszerelt. A traktorokban kívülről, elektronikusan a sárvédőről működtethető a hátsó hárompont (EHR). Az akciós kínálat harmadik tagja, az MF 5709 S kifejezetten rakodási munkákhoz lett specifikálva. 95 LE-s, 4,4 l-es motor, Dyna-4 váltó (mind a 16 fokozat terhelés alatt kapcsolható), 4 pár hidraulikaszelep, lejtős motorháztető jellemzi őket. A rakodási munkákat segíti a gyári joystick, amelyről a sebességfokozatokat is tudjuk kapcsolni, a hidraulikus funkciók működtetése és a menetirányváltás mellett. A negyedik és egyben utolsó gép az akciós kínálatban a legkülönlegesebb, legjobban felszerelt és legnagyobb teljesítményű traktor: az MF 5713 S NEXT Edition. A fekete színben elérhető gépek kimagasló 130 lóerővel, 4,4 l-es AGCO POWER motorral, Dyna-4 váltóval vannak szerelve. A használati értéket növeli a rugózott fülke és a 110 l/perc szállítóképességű hidraulika-rendszer, amihez 4 hátsó szeleppár kapcsolódik. A modern extráknak sincs híján a traktor: LED-es munkalámpakészlet és az előző traktoron bemutatott gyári joystick tartozik az alapfelszereltséghez. Opcionálisan rugózott mellső híddal és teljes automata kormányzással is kérhetők a gépek. A traktorok hosszú tengelytávval és 54 mázsa fölötti menetkész tömeggel rendelkezik, mely együtt garantálja a robusztusságot.

Az akciós árakról a címoldalon talál tájékoztatást!

Részletekért érdeklődjön itt:0630-530-5565 vagy 0630-613-0122