fbpx

Mit tett velünk a koronavírus? – Online agrárkonferencia május 28-án

Írta: Sándor Ildikó - 2020 május 21.

Új mértékadó szakmai fórumként online agrárkonferenciát szervez május 28-án a Portfolio Csoport. Az esemény bemutatja, hogyan hatott a világméretű koronavírus-járvány a magyar agráriumra, és milyen piaci, támogatási, szabályozási változások születtek, illetve következhetnek be. Az online konferencián előadóként részt vesz Nagy István agrárminiszter is.

 

 A koronavírus-járvány az agráriumban is ellehetetleníti a megszokott szakmai összejöveteleket, illetve meghiúsítja a hagyományos üzleti találkozókat és konferenciákat is. Ezért a Portfolió Csoport új mértékadó fórumként online agrárkonferenciát szervez, amelyet május 28-án rendez meg.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az online konferencia fő témaként azzal foglalkozik, milyen hatást gyakorolt a világméretű korona-vírusjárvány a magyar agráriumra. A rendezvény áttekinti, melyek lehetnek a kilábalási lehetőségek, illetve milyen piaci, támogatási és szabályozási változások következtek be és a továbbiakban milyen módosításokra lehet számítani.

A részletes programért kattintson ide>>

A konferencián előadóként részt vesz Nagy István agrárminiszter, aki az eddig meghozott, illetve tervezett kormányzati intézkedésekről tart előadást. A szekcióbeszélgetésekbe bekapcsolódnak az üzleti szféra topmenedzserei is.

Az előadók listájáról itt tájékozódhat>>

A rendezvényen jegyvásárlással lehet részt venni. A jelentkezési és fizetési feltételek a konferencia honlapján találhatók meg.

A részvételi jelentkezéshez kattintson ide>>