fbpx

Fede vegyszerezőkkel a fenntartható jövőért!

Írta: Szerkesztőség - 2020 március 30.

2019 novemberében a Fede Smartomizer H3O® rendszere elnyerte az „Efficient Solution” (hatékony megoldás) címet a Solar Impulse alapítványnál.

 

 

A Solar Impulse alapítványt Bertrand Piccard svájci fizikus alapította. Az alapítvány támogatja az UNESCO-t, az ENSZ-t és az Európai Bizottságot, és így a fenntarthatósággal kapcsolatban már több mint 1000 innovatív terméket választottak ki, amelyekkel a környezetvédelem mellett hatékonyan tudnak tenni a jövőnkért!

Az egész világon probléma, hogy a klímaváltozást már érzékelhető, miközben a mezőgazdaság ennek egy többszörösen kitett ágazat. Az agráriumban az első a Fede Smartomizer H3O® rendszerrel felszerelt vegyszerező, amelyik megkapta ezt a kitüntetést. A Lakkos Kft. számára is fontos, hogy a fenntartható jövőért tegyen, ezért minden esetben, ha vegyszerező gépről érdeklődnek, akkor próbáljuk a gazdákat a Smartomizer H3O® technológia választására biztatni, mert ezeknek a gépeknek a használatával csökkenthető az üzemanyagköltség, a vegyszerfelhasználás és akár automata kormányrendszerhez is illeszthető hozzájuk! Továbbá a rendszer csatlakozni tud időjárás-állomásokhoz, és ha nagy a valószínűsége a rossz időjárás közeledésének, ami a vegyszerezés hatékonyságát veszélyeztetni, akkor figyelmezteti a gép kezelőjét.

A gép az állítható axiálventilátor segítségével folyamatosan valós időben tudja változtatni a permetszer sebességét. Szőlészetek részére, az alacsony műveléshez az 1 000, 1 500 és 2 000 literes változatban biztosítjuk a Dinamic Qi 8.0, a magas művelésűekhez pedig a Technovid Qi 9.0 típust, amely teljes értékűen tud egyszerre két sort mind a két oldalán vegyszerezni!

További erő- és munkagépeinkről is kérjük, érdeklődjenek, mert ezek minőségben, megbízhatóságban szintén méltán megfelelő alternatívát jelenthetnek egy új beruházás kapcsán.

 

Árki István
Lakkos Kft.
2730 Albertirsa, Szentmártoni út 30.
+36-30-88-99-342, +36-53-386-854

[email protected]