fbpx

KITE – Gépéletút-szolgáltatások

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 03.

Egy adott gép megvásárlásának útja azzal kezdődik, hogy a gazdálkodó piaci áttekintés után megtalálja az ott fellelhető összes gép közül a számára legmegfelelőbbet. Ezek után, amennyiben lehetősége nyílik rá, kipróbálja a kiválasztott gépet. Majd megvizsgálja a finanszírozási lehetőségeket is, mielőtt a vásárlás mellett dönt.

 

 

A történet azonban nem ér véget a gépvásárlással. Fontos mérlegelni azt is, hogy rendelkezésre állnak-e a megvásárolt beruházási eszközhöz képzések, oktatások, hogy a gépekből és így a gazdaságából a legtöbbet tudja kihozni; hogy van-e megfelelő szerviz- és alkatrészellátás, valamint szükséges-e biztosítással csökkenteni a kockázatot.

Az új gépből pedig idővel használt gép lesz, amelyen ha gyorsan és kényelmesen tud túladni, ismét belevághat egy újabb gép megvásárlásába. Gépberuházáskor érdemes a KITE Zrt.-t választania, hiszen olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni.

 

A FINANSZÍROZÁS AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

 

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

 

A KITE Hitelirodával:

  • 2010 óta vagyunk a partnerek szolgálatában.
  • 150 Mrd Ft értékű gépfinanszírozást bonyolítottunk le (2010–2019).
  • Több mint 2000 elégedett partner választott minket.

 

Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába. A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer- és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a gépvásárláskor terménnyel is fizetni.

 

KITE ALKUSZ: GAZDASÁGÁRA SZABOTT BIZTOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

 

A piacon jelenlévő társaságok számos ajánlata között nehéz és időigényes megtalálni azt a biztosítást (gép-, növény-, állat-, vagyon-, felelősség- és baleset-), amely a mezőgazdasági termelést megfelelően tudja támogatni. A KITE Alkusz célja, hogy a gazdaságára szabott és termeléséhez igazított személyes ajánlattal időt, energiát és pénzt takarítson meg Önnek. Szakmailag hozzáértő tanácsadóink segítségével kínáljuk Önnek a jelenleg fellelhető biztosítások közül a legkedvezőbb ajánlatot.

 

OKTATÁS, KÉPZÉS

 

Annak érdekében, hogy partnereink maximális hatékonysággal és gazdaságosan tudják használni a tőlünk megvásárolt új gépeket, egy oktatási rendszert alakítottunk ki, amelyben alap-, közép- és felsőszintű ismereteket sajátíthatnak el a gépkezelők.

Utóbbi a gödöllői Szent István Egyetemmel kötött együttműködésünknek köszönhetően emelt szintű oktatási anyagokat tartalmaz a GPS-rendszerek és a KITE-RTK-hálózat használatával kapcsolatban.

Amennyiben új gépkezelő kezd dolgozni a géppel, az oktatások újra felvehetők. Évente több mint 2 000 ember vesz részt az általunk szervezett kurzusokon. 2016-ban indult a KITE komplex szaktanácsadási szolgáltatás, amely megoldást nyújt a precíziós gazdálkodás eszközrendszerének teljes körű kiaknázására (precíziós gazdálkodási tanácsadás, gépüzemeltetési tanácsadás, agronómiai tanácsadás).

 

KITE SZERVIZSZOLGÁLTATÁS: TÖBB MINT 250 FŐS SZERVIZAPPARÁTUS

 

A KITE Zrt. által értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.

A KITE Zrt., mint az új John Deere és JCB gépek hivatalos magyarországi forgalmazója, gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal rendelkezik. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

ALKATRÉSZ-ÉRTÉKESÍTÉS: AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE, RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐVEL

 

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Átlagosan mintegy 60 000-féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani.

24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrend szerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez.

A különböző agronómiai szezonokban alkatrészellátási ügyeletet biztosítunk a partnereink számára, hogy a megrendelt alkatrészt minél gyorsabban eljuttassuk a meghibásodott géphez – legyen az akár a szántóföldön. Igény esetén szervizszerelőink kiszállítják az alkatrészt, és szakszerűen, garanciával javítják a meghibásodott gépet.