AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Írta: Szerkesztőség - 2020 február 03.

Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban: mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

 

 

Kedvezményes online belépőjegy váltható a honlapon: agromashexpo.hu

A 2020-as kiállításon kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

 

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

 

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input–gépesítés–logisztika–digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

 

A TERMÉKVERSENY 2020-AS DÍJAZOTTJAI

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

 

Hazai Termékfejlesztési díj – Digitalizáció kategóriában:

  • BPW Hungária Kft. – BPW AGRO Hub dinamikus tömegbecslő rendszer

 

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában:

  • AXIÁL Kft.Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

 

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés kategóriában

  • KITE Zrt. – John Deere 8R sorozatú traktorok

 

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

 

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

 

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agráripari trendek, smart technológiák feltérképezésére, részletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

 

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

 

Rögtön a nyitónapon (és a továbbiakban is) izgalmas kerekasztal-beszélgetések várhatók a Fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját.

Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a Fórum színpadon, az Agroinform online portál pedig idén is megtartja informatív marketingkonferenciáját.

Január 24-én, pénteken debütál a Magro.hu által szervezett kerekasztal-beszélgetés. A 2019-es sikeren fellelkesülve újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

 

Bővebb információ kedvezményes online regisztráció: agromashexpo.hu