fbpx

Sörüzemek gyártója

Írta: Szerkesztőség - 2019 augusztus 26.

Az Agrometal cégcsoport 30 éves múlttal rendelkezik az élelmiszeripari gépgyártás területén. A magyar tulajdonban lévő cég elismert gyártója az ipari méretű és kézműves sörüzemeknek az egész világon.

Sikerünk záloga a 30 éves gyártási tapasztalatunk, melynek eredményeként több mint 150 sörüzemet helyeztünk üzembe és adtunk át megrendelőinknek.

A berendezéseink gyártása során alkalmazott sokrétű, innovatív megoldásainknak köszönhetően sörüzemeink egyaránt alkalmasak mind a klasszikus (világos és barna), mind a modern kézműves sörök gyártására. Sörüzemi berendezéseink tervezését, gyártását és üzembe helyezését magasan képzett szakembereink és tapasztalt sörfőző mestereink végzik. Korszerű és hatékony berendezéseink megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak és higiéniai követelményeknek.

Az Agrometal kulcsrakész sörüzemeket gyárt. Sörüzemeink tervezésénél különös hangsúlyt fektetünk az innovatív műszaki megoldásokra, melyeknek köszönhetően az üzemeltetés során csökken az energiafelhasználás és nő a termelékenység. Az Agrometal szakembereinek egyik alapvető célkitűzése berendezéseink és technológiáink környezetvédelmi szempontoknak való megfelelése.

Az általunk gyártott sörüzemi berendezésekkel a nemzetközi kiállításokon elért arany és ezüst fokozatú díjak bizonyítják, hogy termékeink megfelelnek ügyfeleink sokszor összetett elvárásainak, és alkalmasak világszínvonalú sörök készítésére.

Ügyfeleink sikere egyenlő a mi sikerünkkel.

Hitelességünket ügyfeleink bizalma szavatolja.

SZERZŐ: MONOSTORI LAJOS
AGROMETAL KLASTER ZRT.

 

Agrometal Klaster Zrt.
1117 Budapest, Hunyadi János út 3.
Telefon: +36 (1) 204-9090