fbpx

Regisztráljon mielőbb a kukorica termésversenyre!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 július 16.

Ne gondolkodjon! A gyorsan meghozott jó döntés sokkal több termékeny gondolatot vált ki egy pillanat alatt, mint a terméketlen töprengés akár egy életen át! Regisztráljon mielőbb a termésversenyre!

A termésversenyre bárki jelentkezhet, aki rendelkezik a versenyterületen folytatott technológia feletti intézkedési joggal (szakértő, tanácsadó közreműködése megengedett), rendelkezik a felhasznált vetőmag használati jogával (vásárlásból, használati jog átengedésből eredően), és igazolni tudja a mag minőségét.

A parcella részt vehet a versenyben, ha azon csak a terüelileg illetékes országban engedélyezett (elismert) input anyagokat és művelési módokat használták/hajtották végre, olvasható a Magyar Kukorica Klub Egyesület felhívásában.

  • Eddig (2019.ben) 37 parcellát jelentettek be. (Térkép – A térkép átmenetileg korlátozottan látható, de működik. A probléma megoldásán dolgozunk!)
  • Az eddigi rekord egy évben (2011.) 83 bejelentett parcella volt.
  • Az eddigi rekord egy évben (2011.) 67 eredményesen betakarított parcella volt.
  • 2018-ban 71 parcellát regisztráltak, ebből 53 „ért célba” eredményes betakarítással

Az eredménytelenség legfőbb oka rendszerint a Versenyszabályzat és a A versenyző teendői-nek hiányos ismerete és a szükséges kérdezés elmulasztása volt!

· A verseny eddig története számokban

Regisztrációs díj befizetése: Budapest Bank, Székesfehérvári Fiók, 10102952-57437000-01000001, Megjegyzés az átutalásra: „Termésverseny regisztráció”. A regisztráció során ellenőrizzék a számlázási nevet és címet! A regisztrációs díj beérkezése után postai úton küldik a számviteli bizonylatot.