Szálastakarmány-betakarító-kezelő gépek skandináv minőséggel!

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 26.

Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket a kezdetektől fogva – a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag- és gyártási minőség eredményeként – a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, amelyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

TÁRCSÁS KASZÁK

Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége könnyű kezelhetőséget és problémamentes működést biztosít. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást és hosszú élettartamot eredményez. Az ELHO legtöbb kaszája alapfelszereltségben tartalmazza a hidropneumatikus tehermentesítést – Hydro Balance – és a hidraulikus ütközésbiztosítást – Hydro Active.

www.gravetti.hu

RENDKÉPZŐK/RENDFORGATÓK

– jól szellőző, jól formázott rend alakítható ki, melyben a baktériumfertőzések kialakulása minimálisra csökken;

– a hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc, ezért kis és közepes traktorokkal is jól használható. A forgókosarak sebessége fokozatmentesen állítható, így bármilyen fajtájú növény kíméletes rendkezelése megvalósítható;

Az ELHO gyár kínálatában megtalálhatóak még az alábbi eszközök, melyek a zöldtakarmány betakarításához vagy tárolásához-kiosztásához kapcsolódnak:

SZERZŐ: NAGY LÁSZLÓ • +36309926830 • [email protected]ÁR KÁLMÁN • +36307050687 • [email protected]

CÍMKÉK fűkasza