A kamara idén is meghívja tagjait az AGROmashEXPO-ra!

Írta: Kalmár Nárcisz - 2019 január 14.

A korábbi évek hagyományainak megfelelően a NAK 2019-ben is ingyenes belépést biztosít tagjainak a 2019. január 23-26. között megrendezésre kerülő AGROmashEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet kiállításokra, olvasható a NAK weboldalán.

Az ágazat egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye bemutatja a szakmai újdonságokat és legújabb művelési, technológiai és piaci trendeket a gazdálkodók számára, amik a gazdaságuk fejlődésének alappillérei lehetnek a jövőben. A fejlődést, a rendezvény szakmai partnerei által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, ahol a legaktuálisabb kérdésekre és problémákra adott válaszok is elérhetőek az agráriumban dolgozók számára.

Belépés a kiállításra

Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség, amit a fogadócsarnokokban a kamarai infópultban ülő munkatársainknál kell majd bemutatni és leolvastatni. Egy kártya egy nap egyszer használható, és egy fő ingyenes belépésére ad lehetőséget. A kamarai kártyával nem rendelkező tagjaink forduljanak falugazdászhoz, és kérjenek tagsági igazolást, amelynek bemutatásával igénylehető az ingyenes belépő.