fbpx

A SAATEN-UNION új hibridjeivel kitör a tömegből

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 20.

Az elmúlt évek szélsőséges időjárási körülményei kiváló lehetőséget biztosítottak cégünk számára, hogy az Európában több tekintetben egyedülálló szelekciós programjának köszönhetően kiemelkedő terméspotenciálú és termésstabilitású hibridekkel újítsa meg kukoricavetőmag-kínálatát. Portfóliónk új tagjai olyan kísérletsorozaton kell, hogy megfeleljenek a modern kukoricahibridekkel szemben támasztott követelményeknek, melyet Európa több országában végeznek, és bizonyosságot ad számunkra arról, hogy a lehető legmagasabb termésstabilitással rendelkező hibrideket tudjuk a hazai kukoricatermelés szolgálatába állítani.

A PIAFF koraisága ellenére későbbi vetélytársait is felülmúló terméspotenciállal rendelkezik. Ehhez társul dinamikus korai fejlődési erélye, rendkívüli szárstabilitása és szembetűnő zöld száron érése.

JUDOKA (FAO 340) nevű kukoricahibridünket kifejezetten a hazai, intenzív körülmények közé ajánljuk kedves partnereinknek, akik vékony, ám stabil szárú és erős gyökérzetű, korán betakarítható kukoricát szeretnének vetni, mely után kevés szármaradvánnyal kell megbirkózni a hibridbúzavetések előtt.

A SAATEN-UNION legfrissebb kukoricahibridjei tehát rendkívül alapos kísérleti rendszer végtermékeként válnak elérhetővé kukoricatermelő partnereink számára. Előttük nyitva áll az a lehetőség, hogy cégünk unikálisan széles vetőmagkínálatával tervezzék meg az egész éves vetésforgójukat, így biztosítva a magas minőség mellett az egyszerűbb adminisztrációt is.

A SAATEN-UNION tavaszi fajtakínálata letölthető ide kattintva.

itt!

Marsai Viktor
termékfejlesztő

SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu