fbpx

Indul a visszaszámlálás! – AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

Írta: Szerkesztőség - 2018 december 19.

Indul a visszaszámlálás!

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019

Kevesebb, mint két hónap, és megnyitja kapuit Magyarország agráripari csúcsrendezvénye! Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019-ben január 23-26. között várja Önt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

40.000 négyzetméteren, négy napon keresztül, mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás előreláthatólag ismét teltházas lesz.

Váltsa meg előre jegyét online kedvezményesen, sorban állás nélkül!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Piacvezető cégek – egy helyen az összes ajánlat

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java felvonul az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

A folyamatosan növekvő input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata mellett a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Színvonalas szakmai programok a Fórum színpadon

A konferenciákon és workshopokon az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphat válaszokat. Biztosan lesz 2019-ben is Szántóföldi Szakmai Nap a Gabonatermesztők Országos Szövetségének szervezésében, a Magyar Mezőgazdaság szaklap jóvoltából Agrármarketing− és Média Nap, valamint Smart Farm interaktív kerekasztal beszélgetés. Az Agroinform.hu szervezésében folytatódik a népszerű PREGA Kerekasztal és a Mi terem a neten? online marketing konferencia. Az Agrofórum.hu pedig a kiállítás négy napja alatt 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket a Fórum színpadon.

Kattintson a legfrissebb információkért és kövesse a kiállítás facebook oldalát: https://www.facebook.com/agromashexpo/

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu

Váltsa meg jegyét és találkozzunk 2019. január 23-26. között!