FRUIT LOGISTICA 2019 – a friss zöldség-gyümölcs ágazat vezető üzleti plattformja

2019. február 6-8. között kerül megszervezésre Berlinben a FRUIT LOGISTICA. A zöldség – gyümölcs ágazat vezető kiállításán  130 ország 3.300 kiállítója várja a 78 000 nemzetközi látogatót: termelőket, kereskedőket, értékesítési láncok képviselőit, valamint csomagolási és logisztikai szakembereket.

A 2019-es FRUIT LOGISTICA vásáron a szakmai látogatók lehetőséget kapnak, hogy különböző megtervezett útvonalakon ismerjék meg a vásár kínálatát. Az Organic Route elvezeti a szakmai érdeklődőket számos minősített bio-termékeket kínáló kiállítóhoz. Egy további útvonal, a Convenience Route, segíti a szakmai látogatókat a friss convenience termékeket értékesítő szolgáltatók felkeresésében.

Az immár 27. alkalommal megrendezésre kerülő FRUIT LOGISTICA vásár tökéletes platform, nem csak egyes szakmai képviselők megismerésére és kiváló üzleti kapcsolatok létesítésére, hanem a gyümölcs- és zöldség ágazaton belül zajló meghatározó trendek átlátására is, melyben segítenek szakmai belépővel ingyenesen látogatható szakmai programok is, mint a Future Lab, a Tech Stage, a Logistics Hub és a Start-up Day.

Kontakt:
Messe Berlin magyarországi képviselet
Simon-Lutring Tünde
Tel.: 345-7645
www.nemet-vasarok.hu

csomagolás gyümölcs kiállítás