Újdonságok sora az Austro Diesel standján

Az Austro Diesel Gmbh. több újdonságot is bemutatott az idei AGROmashEXPO szakkiállításon. Az érdeklődők megismerkedhettek a Massey Ferguson által valaha épített legnagyobb és legerősebb traktorral, az 5700-as Global és SL szériáival, s a gyártó vadonatúj körbálázója is bemutatkozott.

Massey Ferguson 5700 Global és SL széria – felülmúlja az elvárásokat

Lőwi Barna, az Austro Diesel GmbH. magyarországi marketingvezetője vezette körbe szerkesztőségünket újdonságban bővelkedő standjukon, ahol elsőként a 100 és 110 lóerő teljesítménnyel megvásárolható 5700 Global és SL szériát mutatta be.

Habár a Global és az SL teljesítményében megegyezik, mégis merőben más a két traktor: a Global ár-érték bajnok, míg az SL rendkívül jó felszereltségű prémium erőgép.

Az igen megbízható Global szériát a gyártó négyhengeres, 4,4 literes Agco Power motorral, valamint teljesen szinkronizált 12×12-es váltóművel szereli, ami mindenféle munka során ideális sebességet biztosít. A Global széria teljesen új fülkéje a franciaországi Beauvais II gyárban készül. Azon gazdálkodók számára, akik egy megbízható és rendkívül jó minőségű, légfékkel, légkondicionáló berendezéssel, légrugós üléssel felszerelt traktort szeretnének vásárolni – de nem kívánalmuk a terhelés alatt kapcsolható váltó –, kiváló választás a Global széria.

Az MF 5700 SL széria a legnagyobb fokú kényelmet és termelékenységet biztosítja a 100 lóerő körüli szegmensben. Minden az MF 5700 SL szériába tartozó kivitel megfelel a legszigorúbb Tier IV Final szabványnak, egy teljesen karbantartásmentes rendszeren keresztül. A marketingvezető azok számára ajánlja az SL szériát, akik a prémium kategóriát keresik rendkívül sok extra felszereltséggel, nagy traktorfülkével és powershift váltóval.


Lowi Barna, az Austro Diesel GmbH. magyarországi marketingvezetője

MF 8740 – minden idők legnagyobb és legerősebb Massey Ferguson erőgépe

Az Austro Diesel Gmbh. az idei AGROmashEXPO-n bemutatta valaha épített legerősebb és legnagyobb traktorát is, a 405 lóerős MF 8740-est. A fokozatmentes sebességváltóval felszerelt traktor egy igazi vezérgép: felszereltsége tekintetében csak álmaink szabhatnak határt.

A hosszú és nagy saját tömegű 8740es traktor rendkívül jól kihasználható erőgép, szinte bármilyen munkaeszköz rácsatlakoztatható, ami a 400 lóerős kategóriában elképzelhető.

Immár körbálázók is szerepelnek a Massey Ferguson termékpalettáján

2018-ban a Massey Ferguson teljes és kiterjedt szálastakarmány-palettát kínál a gazdálkodók számára: ehhez érkeztek meg a vadonatúj MF RB körbálázók fix- és változókamrás modelljei, 2-2,45 méter közötti szélességű felszedővel. A rendkívül robusztus, prémium minőségű körbálázók hagyományos vagy szeletelős változatban is megtalálhatók a Massey Ferguson kínálatában. Az MF körbálázókról összességében elmondható, hogy mindazt nyújtják, amit a jelenlegi piac a prémium szegmensben megkíván.

A kérdésünkre, hogy milyen mértékben ismertek és elismertek hazánkban a Massey Ferguson zöldsor munkaeszközei és bálázói, Lőwi Barna elmondta, hogy habár ezek a gépek most jelennek meg termékpalettájukon, bíznak az új munkaeszközök sikerében. A Massey Ferguson hazánkban már bizonyított kiváló minőségű erőgépeivel, kombájnjaival, vetőgépeivel és teleszkópos rakodóival; az új munkaeszközök is ugyanazokkal az előnyökkel és kiváló minőséggel rendelkeznek, amiért a gazdálkodók bíznak a Massey Ferguson márkában.

Érdeklődésünkre, hogy miként értékeli az elmúlt évet, a marketingvezető elmondta, hogy a 2016-os kissé gyengébb év után a tavalyi esztendő kiemelkedően sikerült. A gazdálkodók vásárlási kedve megélénkült, s a vásárlók beszerzéseik során ráadásul jellemzően már a kiváló minőségű és innovatív gépeket választják.

SZERZŐ: CS ZS

agromashexpo bálázó marketing massey ferguson traktor