fbpx

Könnyen átszerelhető RTK-s robotpilóta rendszer – AKCIÓ!

Írta: Szerkesztőség - 2018 március 18.

A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kisebb gázolaj-felhasználás érhető el.

UniDrive RTK-s robotpilóta!3 150 000 Ft+áfa helyett 2 950 000 Ft+áfa

UniDrive EGNOS-s robotpilóta! 1 950 000 Ft+áfa helyett 1 850 000 Ft+áfa

‑Univerzális, szinte bármilyen gépre felszerelhető.

‑Egyszerűen, a kormánykerék cseréje nélkül átszerelhető másik gépekre.

‑Választható 0-18 cm (EGNOS) és ±2,5 cm (RTK) pontosság.

‑2 hetes ingyenes próbalehetőség, kötöttségek nélkül.

‑Ajándék egy éves RTK előfizetés, hűségidő nélkül.

‑Komplett robotpilóta rendszer, kijelző terminállal együtt.

‑Egyedi részletfizetési lehetőség, 0% THM.

Vitathatatlan, kézenfekvő előnyök

Az LD-Agro UniDrive automata kormányzás a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzés 5-10% műtrágya, növényvédő szer és vetőmag megtakarítást eredményez. Automata kormányzással a művelőnyomokat is tökéletesen pontosan lehet egymáshoz képest felvenni, hogy a további munkaműveleteknél se keletkezzen átfedés/kihagyás. A robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény-növekedés, alacsonyabb gépköltség és kisebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive robotpilóta rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett.

Szemed a pályán?

Míg a robotpilóta dolgozik, a traktor kezelője a figyelmét az egyéb kezelőszervekre, vagy fontos döntések meghozatalára fordíthatja. A robotpilóta terminál könnyed és logikus kezelhetősége segít lépést tartani a fejlett és modern technológiával. A robotpilóta rendszer az elérhető ±2,5 cm-es pontosságnak köszönhetően bárkiből a gazdaság legjobb és legpontosabb traktorvezetőjét varázsolja. Az automata kormányzás nem csak növeli a hatékonyságot és csökkenti a kezelő fáradságérzetét, a gép kopásait, de egy hosszabbra nyúlt fárasztó munkanap esetén is biztosítja, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső.

Egy robotpilótát több gépen is használhat

Vásároljon UniDrive robotpilóta rendszert az egyik traktorához, és használja ugyanezt a többihez is! Amennyiben Ön rendelkezik egy UniDrive komplett robotpilóta rendszerrel, és például van egy hidraulikus automata kormányzású, SteerReady, azaz automata kormányzásra előkészített traktora, a rendszert azon is használhatja. Így csupán egy átszerelő készletre, egy szabadra állító kódra és egy speciális kábelre van szüksége, hogy a hidraulikus SteerReady traktorán is tudja használni a robotpilóta rendszert. Az UniDrive elektromotort le sem kell szednie a helyéről, csupán az ECU vezérlőt, a GPS vevőt és a terminált kell egyszerűen a másik traktorára percek alatt áthelyeznie.

Az átszerelő készletekkel és az automata kormányzás variálhatóságával kapcsolatban keresse termékszakértő kollégáinkat, hogy a lehető legkedvezőbb összeállítást tudjuk biztosítani a gazdasága számára, függetlenül gazdasága géptípusaitól!

Kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben továbbfejleszthető robotpilóta rendszer

Az LD-Agro robotpilóta rendszert akár több lépésben is be lehet vezetni. Az alábbiakban a két leggyakoribb példa található, amivel az automata kormányzást a leghatékonyabban, több lépésben is be lehet vezetni.

Az ajánlat kizárólag a készlet erejéig, illetve 2018. 03. 30-ig érvényes!

‑WEB: www.agrogazda.hu

‑e-mail: [email protected]

‑Tel.: 70/342-3887, 70/618-6220

SZERZŐ:
AGROGAZDA.HU
MÉRŐMŰSZEREK KFT.