Az Év traktora a Budapesti Vásárközpontban

Írta: Szerkesztőség - 2018 január 03.

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO, AgrárgépShow, amely az ágazat „pihenőidejében” mutatja be az újdonságokat, a legújabb trendeket a gazdálkodóknak. Az újdonságok között szerepel majd többek között az Év traktora és az Év design traktora címet elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is, amely Hannover után először itt mutatkozik be a régióban.

2018-ban, január 24-27. között több mint 300 kiállító várja az agráripari szakembereket 40 000 négyzetméteren felsorakoztatott kínálatukkal a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

Decemberben már lezajlott az AGRO mashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny pályázatának zsűrizése is. A szakemberekből álló zsűri az idei 36 kiállítói pályázat közül kettőnek ítélte oda a Termékverseny Nagydíját, 13 pályázatot pedig Különdíjjal jutalmazott. A díjazott termékek és cégek listája, illetve a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

A díjazottakkal együtt a magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazók színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül, segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a magyar mezőgazdasági géppiac kínálatáról, és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni. A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Massey Ferguson, Valtra, Lamborghini, Fendt, Case, Krone, stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. Hannover után itt először tekinthetik meg a régióban az új fejlesztésű, sok esetben díjnyertes gépeket. A már említett Év traktora mellett például az Év Speciális Traktora is megtekinthető lesz a kiállításon: a Fendt 211 Vario V.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input és a logisztika témakörében kiállítók száma is. Az idei évben egy közel 3000 négyzetméteres sátorral bővítették a szervezők a fedett területet, így még több kiállító kínálatát vonultathatják fel januárban.

A fejlődést a szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadások, konferenciák is segítik, hogy a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára. Ismét lesz Szántóföldi Nap, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing- és Média Napja és az Agroinform online portál által szervezett online marketing konferencia. Újdonság lesz első napon a PREGA Kerekasztal – Adatalapú döntések a szántóföldön témában, felvillantva a precíziós gazdálkodás legfőbb kérdéseit.

A kiállításra már elindult az online jegyvásárlás lehetősége, így elkerülhető a helyszínen a sorban állás, ráadásul a résztvevők ezen a felületen kedvezményesebb áron vehetik meg belépőjüket.

Nyitvatartás: 2018. január 24-26. 9.00-18.00január 27. 9.00-17.00

Bővebb információ, részletes program, jegyvásárlás: www.agromashexpo.hu

SZERZŐ:
HUNGEXPO