fbpx

SKY Agriculture: új márka született!

Írta: Szerkesztőség - 2016 október 17.

A SKY Agriculture a SULKY-BUREL csoport 2013-ban bemutatott új ágazata, amelynek fő célja az, hogy speciális eszközökkel lássák el a minimum tillage művelési rendszert és a direktvetést végző gazdákat. A Sky Agriculture igyekszik egyre professzionálisabb és hatékonyabb szolgáltatást nyújtani partnereinek.

 

MAXIDRILL W6000 a minimum tillage talajműveléshez

 

A Sulky három francia gyárában meglévő tapasztalatok a Sky Agriculture számára is hozzáférhetők.

David Guy gazdálkodó és mezőgazdasági mérnök a SKY Agriculture vezetője. Jól képzett csapata élén biztosítja a vásárlás előtti, alatti és utáni kifogástalan szervízszolgáltatást mind Franciaországban, mind Európa más részein. A központnak otthont adó Loire-Atlantique-i gazdaság minimum-till és művelés nélküli gazdálkodást folytat.

 

EASYDRILL a no-till gazdálkodáshoz

 

A SKY Agriculture égisze alatt kapható az Easydrill és Maxidrill nevű két új vetőgép. Az EASYDRILL-ből már több mint 3 000 talált gazdára, így Franciaországban a legnépszerűbb mulcs- és direktvetőgépnek számít. A Maxidrill lényege, hogy min-till körülmények között is nagy sebességgel lehessen vetni. Ez a 2 termék három magtartállyal kapható, vagyis lehetőség nyílik 3 különböző mag vetésére 3 normával, 2 különböző mélységbe. A gép 3, 4, 6 és 9 méteres munkaszélességgel kapható.

 

SKY fogas kultivátor

 

Ezekkel a vetőgépekkel együtt talajművelő munkagépet is kínálunk: tárcsás boronákat, fogas kultivátorokat, 3 és 9 méteres munkaszélesség között.

A Sky Agriculture számára nagyon fontos a gazdákkal és a gyakorlati mezőgazdasággal való kapcsolat.