fbpx

Timac technológiába fektetni, megéri!

Írta: Szerkesztőség - 2015 június 29.

 

 

Mint a gazdaság minden területén, így a mezőgazdaságban is az elsődleges cél a jövedelemszerzés biztosítása, növelése. Természetesen ezt kiegészítik az agrártermelés sajátosságából fakadó egyéb szempontok. Úgy, mint a talaj és környezeti állapotot megőrző, sőt javító termelés.

 

 

A Timac Agro minden fejlesztése, tevékenysége ezeket a célokat szolgálja. Fenntartható módon biztosítani a mezőgazdaság jövedelmezőségét. A magyar piacon elérhető termékek és szolgáltatások olyan lehetőséget jelentenek a magyar termelők számára, amivel bizonyíthatóan plusz jövedelemre tehetnek szert. Nem sok olyan beruházás van, ami ebben az ágazatban 96%-os biztonsággal megtérül.

A Timac Agro által nyújtott technológiák igen!

Milyen eszközök biztosítják ezt az eredményt? Mit jelent a Timac technológia?

A siker általában nem egy tényezőre vezethető vissza, sokkal inkább több kedvező tényező együtthatásának az eredménye.

 

 

A termékfejlesztési irányok meghatározásánál arra törekszünk, hogy minden olyan termelési tényezőt, ami befolyásolja a jövedelmezőséget, arra pozitív irányban hassunk.

Szaktanácsadóink magas szintű szakértelmének köszönhetően képesek vagyunk egyénre szabott technológiák kialakítására és személyes menedzselésére.

A Yield Service szolgáltatással lehetőségünk van a talaj adottságait megismerve, akár táblaszintű tápanyag-gazdálkodás kialakítására. A szolgáltatás, lehetőséget biztosíthat a differenciált, precíziós technológiák meghonosítására is.
Ezzel minimalizáljuk a pazarlást.

A piacon külön kategóriát teremtő termékekkel, mint a Physiomax és a Kalisol talajjavítók, képesek vagyunk a felmerülő talajhibákat orvosolni és az egészséges talajéletet biztosítani a sikeres termelés érdekében.

A különböző kémhatású talajokra fejlesztett, magas hatékonyságú tápanyagpótlást biztosító alap- és starter műtrágyacsaládok állnak a rendelkezésünkre. Az ezekben lévő PHYSIO+ vagy MPPA DUO biostimulátor biztosítja a nagy, aktív gyökértömeg kialakulását a megfelelő tápanyagfelvételhez!

2015-ben bevezettük a TOP-PHOS foszfor hatóanyagot, amivel az eddig forgalomban lévő foszforformákkal szemben teljesen új alapokra tudjuk helyezni a növények foszforellátását.

Az N-PROCESS formulának köszönhetően olyan fejtrágyákkal állunk partnereink rendelkezésére, amelyek működő megoldást jelentenek a növekvő terméselvárásokhoz kapcsolódó nagy nitrogén felhasználás biztosítására, az ezzel járó gazdasági- és környezeti kockázatok nélkül!

Fertiactyl és Fertileader növénykondicionálóinkkal, a közelmúlt kutatási eredményeit felhasználva, képesek vagyunk vegetációs időben befolyásolni a növény-élettani folyamatokat, mérsékelni a felmerülő stressz-hatásokat és pótolni az esetlegesen felmerülő mikroelem hiányokat. Ezzel a technológiával képesek vagyunk a termelés biztonságát fokozni, mérsékelni az évjárat hatásokat.

Használja Ön is a Timac technológia fegyvertárát!

Kiemelt ajánlatunk!

A talajvédelmet kiemelt fontossággal kezeljük, mivel az egészséges talaj kialakítása alapvető fontosságú a hozamok alakulásában. Talajjavító termékeinkről bővebben: www.talajjavitas.hu