fbpx

MezőHír – 2015-01 – január

Írta: Szerkesztőség - 2015 január 10.

 

 

Az online is olvasható cikkek listáját itt megtalálja.

Kedves Olvasó!

Lapunk januári számunkkal a 19. évfolyamába lép, ezért elérkezettnek láttuk az időt, hogy formai- és később tartalmi változtatásokkal, fejlesztésekkel rukkoljunk elő. Ennek jegyében a MezőHír idei első, legújabb száma kivitelében modernebb lett, követve az új tipográfiai trendeket, emellett azonban továbbra is nagy hangsúlyt helyezünk az átláthatóságra, olvashatóságra, ami eddig is egyik fő erénye volt kiadványunknak. A fejlesztési folyamat persze ezzel nem ér véget, a következő hónapokban ugyanis még további változások is várhatóak. Bízunk abban, hogy tetszik Önöknek az új stílus!

A formai módosítások mellett a terjesztési struktúra is alapvetően változik. Az újságárus standokról hamarosan kivonul lapunk, így azoknak a kedves Olvasóknak, akik ott szoktak hozzájutni a MezőHírhez, célszerű a 7. oldalon megadott módon előfizetniük újságunkra. Ez a döntés régóta érett már, és mivel a terjesztés paramétereibe ezen a szálon nagyon kevés lehetőségünk volt beleszólni, a jövőben inkább az általunk kontrollálható módokat preferáljuk, hogy újságunk hónapról hónapra a lehető legszélesebb körben kerüljön az olvasókhoz.

Hogy a kommunikáció, a bemutatkozási lehetőség egy másik módját is szóba hozzuk: az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a január hónapot nagyszabású agrárkiállítással zárja a szakma. A Hungexpo területén megrendezésre kerülő AGROMashEXPO és AgrárgépShow felvonultatja a gépes világ színe-javát, miközben gyakorlatilag már hetek óta nincs egy négyzetméternyi üres hely sem a kiállítási területen. Január 28 és 31. között tehát érdemes lesz ellátogatni a rendezvényre, ahol a MezőHír természetesen társlapjával, a GÉPmax-szal, valamint társkiállítónkkal, az Agrofil SZMI Kft.-vel várja az Önök megtisztelő látogatását is, a G pavilon 203C standján.

Várjuk a találkozást, friss számunk elolvasásához pedig hasznos időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel:Fodor Mihály főszerkesztő

Az online is olvasható cikkek listáját itt megtalálja.