Caussade Semences termékajánló 2014

Írta: Szerkesztőség - 2014 augusztus 29.

Megjelent legfrissebb Kukorica, Napraforgó, Kalászos és Repce termékajánló katalógusunk!

Terméseredményeink bizonyítottak, tapasztalja meg Ön is!

 

A CAUSSADE SEMENCES CSOPORT francia eredetű vetőmag nemesítő vállalat, mely hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a kor magas elvárásainak megfelelő genetikai potenciállal rendelkező szántóföldi vetőmagok nemesítésére és előállítására. Széles portfóliója 50 kultúrát számlál, genetikáját a termelők világszerte több mint 34 országban alkalmazzák.

A több növényfaj nemesítésével foglalkozó Csoport az évszázad leginnovatívabb és legfejlettebb koncepcióit és technológiáit alkalmazza a mezőgazdaság és agráripari ágazat támogatására. A társaság több mint 50 év tapasztalattal a háta mögött professzionális csapatával arra törekszik, hogy megfeleljen a technológiai kihívásoknak, a partnerek – mezőgazdasági termelők, forgalmazók és agráripari területen dolgozók – által megfogalmazott magas szakmai és minőségi követelményeknek.

A 100%-ban termelői tulajdonban lévő CAUSSADE SEMENCES CSOPORT az elmúlt 50 év alatt képes volt úgy növekedni és sikereket elérni, hogy közben hű maradt küldetéséhez, célkitűzéseihez, önmagához és gyökereihez.

A CAUSSADE SEMENCES 1989-ben kezdett el terjeszkedni nemzetközi szinten a németországi leányvállalat megalapításával.

A nemzetközi jelenlét egyre fontosabb szerepet tölt be a CAUSSADE SEMENCES életében és sikereihez jelentős mértékben hozzájárul. Ezért a további terjeszkedést folytatva 2010-ben Magyarországon is leányvállalatot alapított Caussade Vetőmag Kft. néven.

A CAUSSADE márkát ugyan ismerhették már a magyar gazdák a leányvállalat magyarországi alapítása előtt, hiszen kiváló fajtáink és hibridjeink már jó ideje jelen vannak a köztermesztésben, de 2010 előtt még önálló arculattal nem rendelkeztünk. Mára szerencsére egyre többen ismerik a kiváló genetikájú hibridjeinket és vásárolják előszeretettel. 2011-ben több mint 80 fajtakísérleti helyen bizonyított a versenytársakkal szemben a CAUSSADE márka.

2011 decemberétől a cég CAUSSADE SEMENCES Hungary Kft. néven folytatja tevékenységét nagy sikerekkel.