fbpx

VN Masterspray szántóföldi permetezőgépek

Írta: Szerkesztőség - 2014 január 06.

2014 elején a VOGEL-NOOT nagy sikerű permetezőgép-akciója tovább folytatódik!

VN MasterSpray IN-280/18 m
vontatott permetezőgép ára:

20 750 EUR+áfa

VN MasterSpray IN-360/24 m
vontatott permetezőgép ára:

26 900 EUR+áfa

Az akciós permetezőgépek ára igen kedvező, de ez nem mehet a minőség rovására!

 

 

A munkagépek 2 800, illetve 3 600 literes polietilén tartállyal szereltek, a szórókeretek munkaszélessége 18, illetve 24 méter. A vegyszer továbbításáról 6-hengeres membránszivattyú gondoskodik, amelynek teljesítménye 256 l/min.

A gép működését a Müller Elektronik által gyártott SprayLight monitor vezérli és ellenőrzi, így folyamatosan felügyelhető az aktuális szórásmennyiség, a haladási sebesség, a már lepermetezett terület nagysága, a kijuttatott összes folyadékmennyiség és az eltelt munkaidő. Szükség esetén a sebességarányos permetlé-kijuttatást menet közben lehet változtatni.

A 290 literes tisztavizes tartály a piacon egyedülálló módon középen, a vegyszertartályba integráltan van elhelyezve, ami természetes hullámtörőként nagyfokú stabilitást kölcsönöz szállítás és munka közben. A vegyszerkeverés a tartály alján végigfutó perforált csővel történik, amelynek keverési intenzitása fokozatmentesen, a mindenkori kívánalmaknak megfelelően állítható.

Az akciós felszereltségű permetezőgépek ápolókerekei 12,4-R46 méretűek, a gép nyomtávja 1 500-2 000 mm között fokozatmentesen állítható. A gépek legfontosabb felszereltségei közé tartozik még a vegyszerbemosó, a tartály belső öblítése és a közúti világítás.

(VN)