fbpx

Az új Isuzu D-Max

Írta: Szerkesztőség - 2013 november 02.

 

 

Japán. Munka. Erő.

Az új Isuzu D-Max

Ízig-vérig japán pickup, amelynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Robusztus, időtálló megjelenés, sportos külső, pazar belső tér jellemzi.

Az 1916-ban alapított ISUZU MOTORS a japán autógyártók közül a legrégebbi múltra tekint vissza. A cég egy évszázad alatt a világ legnagyobb haszongépjármű-gyártójává lépett elő.

Ahogyan az ISUZU-haszongépjárműveket, úgy az új D-Max pickup-ot is kemény munkára építették. A pickup-kategóriában piacvezető, akár 3,5 tonnás vontatási kapacitás, az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100 km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével ez az autó bármilyen feladattal könnyedén megbirkózik. Kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-MAX nem képes eljutni. Ha stílusos és kemény munkaerőre van szüksége, az új D-Max a legjobb választás.

Az ISUZU dízel erőforrásait széles körben vásárolják a világ vezető gépkocsigyártó vállalatai, a motorok kiemelkedő teljesítménye és gazdaságossága miatt. A legendásan megbízható ISUZU dízelmotorokat nem csupán személyautókban, haszongépjárművekben, de nagy teljesítményű munkagépekben, hajókban, valamint tengeralattjárókban is alkalmazzák. Az ISUZU-dízelmotorcsalád ékköve a D-Max erejét biztosító, kombinált fogaskerekes és vezérműlánc hajtású, 2,5 literes lökettérfogatú motor, amely 163 lóerős, és 400 Nm forgatónyomaték leadására képes. Az erő alacsony üzemanyag-fogyasztással párosul, és a széndioxid-kibocsátás is megfelel a legszigorúbb, EURO5-ös normáknak.

A legújabb D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. A modern, stílusos és biztonságos belső tér így a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. A prémium audiorendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a navigáció az utasok és a vezető kényelmét, az oldal- és függönylégzsákok, a blokkolásgátló (ABS), a menetstabilizátor (ESC), a kipörgésgátló (TSC), az elektromos fékerőelosztó-rendszer (EBD), valamint a fékasszisztens (BA) a biztonságos autózást szolgálja.

Az új ISUZU D-Max erő, stílus és technológia különös összetétele, amelyre bármilyen körülmények között számíthat. Megnyerő formájával, kimagasló teljesítményével új korszakot nyit a pickup-ok történetében.