fbpx

Gyümölcsöző vállalkozás

Írta: Szerkesztőség - 2012 június 05.

A RUSSEL EXPORT-IMPORT 2008 óta sikerrel foglalkozik mezőgazdasági menedzselésével. A prosperáló vállalat büszke üzleti modelljére, amelynek alapját a korrekt hozzáállás, a családias légkör és a profizmus jelenti.

Ahogy a 30 éves ügyvezetővel, Csörgő Györggyel kapcsolatban fogalmaztak egy korábbi interjúban: “Úgy véli, eddigi tevékenységük során sikerült megteremteniük az összhangot a becsületes üzletvitel, az eltökéltség, a munka iránti szeretet és a hozzáértés között.”

A lelkiismeretes szemlélet beérni látszik. Ez nemcsak az évek óta növekvő bevételen és szakmai diadalmeneten, hanem a RUSSEL EXPORT-IMPORT új tervein is látszik. A cég irodaházat épít, hogy dolgozói és partnerei még színvonalasabb körülmények között érezhessék megbecsülve magukat. Emellett raktárakat készítenek, ezzel is mutatva stabilitásukat – az egyre keményebb piaci feltételek között is.

A folyamatos terjeszkedés immáron a RUSSEL EXPORT-IMPORT mobilitási struktúrájára is hat, hiszen Russel Trans néven fuvarozó és szállítmányozó alvállalkozás indult.

Csörgő második vállalatának kimagasló eredményeket jósolunk, miközben a jövőben vízen és vasúton egyaránt bővíteni tervezik a cég logisztikai lehetőségeit. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben Csörgő a megoldás kulcsát a megfelelő alvállalkozók kiválasztásában és foglalkoztatásában, valamint az ügyfelek helyzetének értelmezésében és az új kihívások akceptálásban látja. Valószínűleg ez a szemlélet hozta, hogy amikor tovább drágulnak az üzemanyagárak, akkor a Russel Trans kedvezőbb fuvardíjakat és hosszabb fizetési határidőt ajánl fel ügyfeleinek. Az üzletpolitika bevált, mert a RUSSEL EXPORT-IMPORT jó híre tovább terjedt, így újabb kompetens ügyfeleket szereztek.