KWS Magyarország Kft.

A KWS csoport egy független, hosszú hagyományokra visszatekintő családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely már közel 160 éve foglalkozik vetőmag nemesítéssel.

  • vetőmag nemesítés iránt teljes mértékben elhivatott vállalkozásként a KWS minden jelentősebb növénykultúrában képviselteti magát a piacon: kukorica (siló, szemes és biogáz célú), cirok, cukorrépa, kalászos (búza, rozs, és árpa), olajos magvak (repcemag, napraforgó), és burgonya.
  • A KWS Csoport több mint 40 leányvállalattal és társult vállalkozással rendelkezik világszerte, és így 70-nél is több országban folytatja tevékenységét.
  • A cégcsoport évről-évre növeli beruházásait. Az éves forgalmának mintegy 15%-át fekteti be újra a kutatás és fejlesztés területén.
  • A KWS csapatát mintegy 4.400 fő alkotja, ezen belül az innovációért felelős kutatásokon már több mint 1.200 személy dolgozik.

Magyarországon 1999 óta van jelen a cég leányvállalata KWS Magyarország Kft. néven. Értékesítésük legnagyobb részét forgalmazó partnereiken keresztül bonyolítják le, amely rugalmasabb készletelérhetőséget biztosít a kisebb partnerek részére is.

Az 1999-ben alakult Kft. mára már a magyarországi vetőmag piac meghatározó résztvevőjévé vált. A sikerek mögött komoly munka van, hiszen értékesítési csapatuk folyamatos tréningezésével, és képzésével a KWS célja, hogy folyamatosan erősítsék pozíciójukat a piacon, és a KWS csoporton belül.
http://wp.me/P6OYBQ-rwt

-=oOo=-