fbpx

A 2014-es évben több modell is újdonságokkal szolgál a CASE IH kínálatából.

Írta: Szerkesztőség - 2014 november 26.

Újdonságok éve a CASE IH-nál

Maxxum CVX

2014-től a jól bevált Maxxum-család is elérhető CVX-váltóval.

A korábbi, csoport powershift váltók mellett ez az univerzális traktor már a fokozatmentes váltóval is rendelhető. Az egység a jól bevált CVX-váltót ötvözi a dupla kuplungos technológiával. Ezek a váltók teljes egészében folyamatosan működnek 0 és 50 km/h sebesség között, és kivételes hatékonyságot biztosítanak két mechanikus tartomány segítségével. A váltás a két tartomány között automatikusan történik, a dupla kuplung segítségével.

A Maxxum traktorok is rendelkeznek már az APM- (automatikus termelékenységvezérlés) rendszerrel, amely a Puma, Magnum és Steiger traktorokban évek óta bizonyít. Az APM-rendszer automatikusan a terhelésnek megfelelően a legalacsonyabb fordulatszámon tartja a motort, az optimális üzemanyag-felhasználás érdekében.

 

 

A komfort is jelentősen növekedett; az új kabinban a közös kezelési platform keretében a fentebb említett szériák multicontrolleres kezelőfelületét építik ki, így aki már vezetett valamilyen CASE IH traktort, az rögtön otthonosan fogja érezni magát bármelyik modellben. Az új, 4,5 l-es common-rail SCR-technológiával ellátott motorok (131-150 LE) kivételes rugalmasságukkal minden igényt kielégítenek, mind erő, mind hatékonyság tekintetében.

Magnum CVX

Szintén újdonság a 2014-es évben a több mint 25 éves múltra visszatekintő Magnum-családban is megjelenő CVX- váltó. Ez a váltó természetesen jóval robusztusabb, mint a Maxxum-nál használt, és itt négy mechanikus tartomány található a váltóban, a még nagyobb hatékonyság érdekében. Az előnyök azonban itt is megegyeznek a fentebb említettekkel, tehát ezzel az eszközzel nagyobb munkateljesítményt érhetnek el a gazdálkodók. Itt fontos megjegyezni, hogy a Magnum traktoroknál a full powershift váltóval szerelt gépekben is van már APM-rendszer.

A CVX váltóval szerelt Magnumokból 7 modell áll rendelkezésre, a 235 és 370 LE névleges teljesítményű tartományban.

 

 

AFS

Gépeinket a legkisebb traktortól a legnagyobb kombájnokig, igény szerint különféle pontosságú és tudású GPS-eszközökkel tudjuk ellátni.

Az automata kormányzás előkészítése a Puma, a Magnum, a Steiger traktorokban és kombájnokban már alapfelszerelés. Így ha valaki bármikor igényt tart a GPS-eszközök használatára, ezek beszerelése egészen egyszerű és gyors.

Cégünk február és március hónapban jelentős kedvezménnyel kínálja az összes GPS-eszközt, amelyek nemcsak a CASE IH gépeibe szerelhetők be.

Quadtrac & Steiger

Ez a család is frissül az idei évben, és a szegmens legerősebb traktorját kínálja, 628 LE teljesítménnyel. Mind a gumihevederes, mind a kerekes kivitel a legtöbb vonóerőt biztosítja ebben a szegmensben, a lehető legalacsonyabb talajnyomással.