Effektív mikroorganizmusok az ember és a természet közös szolgálatában
2019. november 25.
Az effektív mikroorganizmus az élet megújításának a „rend szere”!
Mi vár ránk?
2019. november 24.
Egy földműves ugyanolyan üzletember, mint bármely más vállalkozó, annyi a sajátossága, hogy kevésbé zárt rendszerben dolgozik.
KITE szőlészeti bemutató Villányban
2019. november 24.
A PELLENC GRAPES’ LINE vontatott szüretelőgéppel az önjáróéval megegyező minőség érhető el.
2019 és a közeljövő trendjei a repce szempontjából
2019. november 21.
Bízhatunk benne, hogy nem ért még véget a „virágkor”, hiszen a kereslet egyre bővül.
Az ültetvények téli ápolása növénykórtani szempontból
2019. november 19.
A gyümölcsültetvényekben az év végi feladatok közé tartozik a jövő évi növényvédelem előkészítése.
Az esszenciális tápelemek mikrobiológiai körforgalma a szántóföldi növénytermesztésben
2019. november 18.
A mikroorganizmusok meghatározó szerepet játszanak a földi élet szempontjából nélkülözhetetlen anyagok körforgalmában.
Aki MÉR, az nyer: termeljen Ön is sokkal okosabban!
2019. november 18.
A Magro.hu izgalmas szakmai programmal tartja meg idén is a KUKORICA és BÚZA konferenciasorozatot.
A ribiszke kórokozói és kártevői
2019. november 14.
A ribiszke a kisebb területen termesztett gyümölcsök közé tartozik, termesztését ráadásul sok kártevő és kórokozó nehezíti.
A klímaváltozás hatása az inváziós fajokra
2019. november 13.
A klíma változása valós tény, és vannak fajok, amelyek kiválóan tudnak ehhez az új helyzethez alkalmazkodni.
A gyomirtás és a mikrobiológia kapcsolata, 2. rész
2019. november 12.
Gyomszabályozáskor a fő cél a fertőzöttség gazdasági kárküszöb alá csökkentése.
Erős őszi gyomosodás?
2019. november 12.
A Bizon hatékony megoldást nyújt még most, novemberben a kalászosok ősszel kelő gyomnövényei ellen.
A fenntartható élelmiszer-ellátás kihívásai
2019. november 11.
A fenntartható élelmiszer-ellátás kihívásait járta körül akadémiai székfoglalóján Dr. Popp József, a Szent István Egyetem dékánja.