Korszerű technikai megoldások szőlő és gyümölcsösök védelmére
A korszerű permetezőgépek használata jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.
A korszerű permetezőgépek használata jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.
A szőlőt egész élete során jellegzetes mikroorganizmusok kísérik, kezdve a fiatal növénytől az öregedő tőkéig.
A borászoknak számos kihívással kell szembenézniük, például a kiszámíthatatlan időjárás, a kártevők és a növényi betegségek…
A talaj mikroorganizmusainak jelenlétét szignifikánsan befolyásolták a herbicidek is.
Mezőgazdasági termelés egyik alapja a megbízható, az adott környezeti feltételeket jól tűrő fajta megtalálása.
Sokat fiatalodtak az ültetvényeink, de az exportszerkezetünk nem változik.
A „kézművesség” a felhasznált összetevőkről, az anyagokról és a termékek előállításához használt folyamatról szól.
A szőlő egyik legveszélyesebb betegségét, az aranyszínű sárgaságot fedezték fel 2013 őszén hazánkban, Lenti határában.