Újra együtt az agrárszakma

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye 2019-ben január 23-26. között várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt.

Közel 350 kiállító mintegy 40 000 négyzetméteren vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát. A kiállítás ezúttal is kiváló lehetőséget nyújt az új agáripari trendek feltérképezésére. Kedvezményes online jegyvásárlás a www.agromashexpo.hu oldalon!

Termékverseny díjazottjai – hazai és nemzetközi innovációk

Évről évre egyre többen pályáznak az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díjra gépesítés, input, logisztika kategóriákban. 2019-ben rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be a szervezőkhöz. A szakemberekből álló zsűrinek nem volt könnyű dolga, komoly szakmai vitákat követően végül két indulónak ítélte oda a Termékverseny Nagydíját, 12 pályázatot Különdíjjal, további 16 pályázatot pedig Prémium Oklevéllel jutalmazott.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny Nagydíjat nyertek:

Hazai Termékfejlesztési díj –Logisztika Kategóriában:

  • Pannon Agroteh Kft. – Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

  • AXIÁL Kft. – CLAAS TUCANO 450 kombájn

A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

A díjazottakkal együtt a magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow-n. A Claas, John Deere, Massey Ferguson, Valtra, Lamborghini, Fendt, Case, Krone, stb. mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input, a vetőmagok és egyéb szaporítóanyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő-mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Szakmai Fórumok

A szakmai partnerek által szervezett konferenciákon és előadásokon a gazdálkodók választ kaphatnak a legaktuálisabb kérdésekre:

  • A G pavilon Fórum színpadán rögtön a nyitó napon, az Agro Napló szervezésében egy izgalmas banki kerekasztal-beszélgetés lesz neves résztvevőkkel.
  • Az Agrofórum.hu a kiállítás három napján 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket.
  • Már hagyományosnak mondható és idén is sorra kerül a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája,
  • a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing és Média Napja.
  • Az Agroinform.hu online portál szervezésében pedig folytatódik a népszerű onlinemarketing-konferencia és PREGA-kerekasztal.

Nyitva tartás:

  • 2019. január 23-25. 9.00-18.00
  • 2019. január 26. 9.00-17.00

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás a www.agromashexpo.hu oldalon.

SZERZŐ: HUNGEXPO

Ezeket olvasta már?

Hamarosan nyit Magyarország legnagyobb agráripari szakkiállítása
Igényeljen kedvezményes belépőt a gépkiállításokra!
AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020.
Termékspecialista jelentkezését várja az Amazone.
Veszélyben a magyar kukorica
Azért sem mindegy, felvesszük-e még a versenyt, mert a hazai agrárium egyik fő növényéről van szó…