Szálastakarmány-betakarító-kezelő gépek skandináv minőséggel!

Az Oy ELHO Abfinn gyártó gépei a magyarországi piacon

Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket a kezdetektől fogva – a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag- és gyártási minőség eredményeként – a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, amelyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

TÁRCSÁS KASZÁK

Az ELHO széles választékban kínálja fűkaszáit, elsősorban kis és közepes termelők számára, de a nagyüzemek számára is gazdaságos és hatékony megoldást nyújtó, nagy teljesítményű kaszakombinációk is megtalálhatók a gépek között. A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival.

Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége könnyű kezelhetőséget és problémamentes működést biztosít. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást és hosszú élettartamot eredményez. Az ELHO legtöbb kaszája alapfelszereltségben tartalmazza a hidropneumatikus tehermentesítést – Hydro Balance – és a hidraulikus ütközésbiztosítást – Hydro Active.

Elérhető méretekről tájékozódjon weboldalunkon: www.gravetti.hu

RENDKÉPZŐK/RENDFORGATÓK

Az ELHO több évtizede gyártja saját fejlesztésén alapuló rendkezelőit, melyek a hagyományos megoldásokhoz képest több előnyt is nyújtanak: – a rotorok feldobó mozgatással terelik a levágott terményt a gép középvonala felé. Ezzel a megoldással jelentősen lecsökken a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya, stb.), melyek a takarmány minőségét rontják, ill. a következő gépek (bálázó) sérülését okozhatják;

– jól szellőző, jól formázott rend alakítható ki, melyben a baktériumfertőzések kialakulása minimálisra csökken;

– egy menetben végezhető a rendek összesítése és a bálázás (V-Twin 600), amivel a betakarítás költségei (üzemanyag, idő) és a talajterhelés is jelentősen csökkenthető;

– a hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc, ezért kis és közepes traktorokkal is jól használható. A forgókosarak sebessége fokozatmentesen állítható, így bármilyen fajtájú növény kíméletes rendkezelése megvalósítható;

– a vontatott  kivitelű gépek – V-Twin750; V-Twin 950 – munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható;– a rendkívül egyszerű műszaki konstrukció könnyű kezelést és hosszú távú megbízható működést eredményez.

Az ELHO gyár kínálatában megtalálhatóak még az alábbi eszközök, melyek a zöldtakarmány betakarításához vagy tárolásához-kiosztásához kapcsolódnak:

BÁLACSOMAGOLÓK
BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK
ZÖLDTAKARMÁNY-BETAKARÍTÓ/FELSZEDŐ

SZERZŐ: NAGY LÁSZLÓ • +36309926830 • NAGY.LASZLO@GRAVETTI.HUTATÁR KÁLMÁN • +36307050687 • TATAR.KALMAN@GRAVETTI.HU

Ezeket olvasta már?

A „zúzicskák Mercédesze”: SEPPI
Az olaszországi SEPPI M. kiemelkedik azok közül a gyártók közül, amelyek szár- és nyesedékzúzót, erdészeti zúzógépet gyártanak.
Új megoldás a köves területek javítására az ELHO-tól, Finnországból
Skandináv technológia, skandináv minőség
Elindult a RURIS kerti kisgépek forgalmazása Magyarországon!
Már a lakosság is vásárolhat a varingshop.hu weboldalon
Növekedés, fejlesztés: 2019 a BASF-nél
A 2019-es szezonra való felkészülés jegyében Siófokon és Szolnokon tartott – a kalászosokra fókuszáló – szakmai rendezvényeket a BASF Hungária Kft.