November végéig szavazhatunk „Az Év Tanyája 2018” közönségdíjának jelöltjeire

Az Agrárminisztérium idén második alkalommal hirdette meg "Az Év Tanyája" díjat, hogy minisztériumi elismeréssel is jutalmazza azokat a tanyatulajdonosokat, akik áldozatos munkájukkal, példaértékű tanyáikkal, értékteremtésükkel hozzájárulnak a vidéki térség felemelkedéséhez, a vidéki életforma népszerűsítéséhez.

Az idei évben meghirdetett több díjkategória („Az Év Tanyagazdasága 2018”, „Az Év Hagyományőrző Tanyája 2018”, „Az Év Határon túli Tanyája 2018”) mellett az Agrárminisztérium közönségdíjat is átad a pályázatokat benyújtó tanyagazdák egyikének. Az elismerést a Herman Ottó Intézet Facebook oldalán meghirdetett pályázatok közül, a szavazás lezárásáig legtöbb szavazatot begyűjtő tanyagazda kapja majd.

A szavazásokat 2018. november 30. 12:00 óráig várják. Szavazni 2018. november 30. 12:00 óráig lehet a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. Facebook oldalán, olvasható az AM Sajtóiroda közleményében.

Összeállította: Csomor Zsolt

Ezeket olvasta már?

„Így neveld az álmaid!” – a NAK és az AGRYA újabb ingyenes, közös szervezésű programja.
Sokat lezártak, sok még elnyerhető
Jól teljesít a mezőgazdaság, de elengedhetetlen a fejlesztés.
Idén is pályázhatnak a növénytermesztők agrárbiztosításra
A pályázat a legfontosabb természeti és időjárási kockázatokra kötött mezőgazdasági biztosítás díjához nyújt támogatást.
Szemléletváltással mérsékelhető a klímaváltozás hatásai
A jelenlegi körülmények között a vízelvezetés helyett a vízmegtartásra kell törekedni