Bizony sok munka kell ahhoz, hogy az elvetett búzaszemből kenyeret lehessen sütni. Ezzel ismerkedtek az óvodások, akik az ősszel elvetett búzájukat aratták le, hogy lisztet kapjanak érte a helyi malomból.
Bizony sok munka kell ahhoz, hogy az elvetett búzaszemből kenyeret lehessen sütni. Ezzel ismerkedtek az óvodások, akik az ősszel elvetett búzájukat aratták le, hogy lisztet kapjanak érte a helyi malomból.
Előző
Jó termést ad az árpaKövetkező
Magyarok KenyereMagánemberek, azok tevékenység szerinti, esetleg sorsközösségben kialakult csoportjai, sőt egyes államok lakossága, de mondjuk a globális éghajlatváltozás kapcsán akár a Föld egész népessége is joggal érezheti olykor, hogy itt bizony nem babra megy a játék. […]
Legutóbb tavaly nyáron számoltunk be a piacok reneszánszáról. A fogyasztói szokások változnak, ma már máshol és másképp költjük el a pénzünket élelmiszerre, mint korábban. Piaci körképünkkel többek között azokra az olvasói megkeresésekre kívánunk reagálni, amelyek segítséget, tanácsot kértek tőlünk az ideális piac kialakításához – akár termelői, akár vásárlói szemmel nézve. […]
Csak a kizárólag magyar alapanyagokból készült élelmiszer viselheti a jövőben a “magyar termék” megnevezést a szeptember elején életbe lépett miniszteri rendelet értelmében. A rendelet fogadtatása […]
Ha kirekesztjük magunkat a kutatásokból, könnyen ezen a téren is behozhatatlan lemaradásba kerülhetünk.
Az európai ó termés maradéka a tárolókban ragadhat, közben vészesen közeledik az aratás.
