fbpx

Íme, az Agrárkamara új elnöke

Írta: Szerkesztőség - 2024 szeptember 17.

A MAGOSZ Ifjú Gazda Tagozatának elnökét, Papp Zsolt Györgyöt választották a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnökének. A szakember Nyíregyházán született, és agrármérnöki diplomával rendelkezik.

Papp Zsolt György
Papp Zsolt György Debrecenben végzett agrármérnökként (forrás: unideb.hu)

1981-ben született Nyíregyházán. Agrármérnöki diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte élelmiszer-minőségbiztosító agrármérnök szakon. Ezt követően három éven át a Felföldi Édességgyártó Kft. üzemvezetője, majd a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal debreceni kérelemkezelési szakreferense. Tovább lépve a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályán tölt be főosztályvezetői tisztséget, ezzel párhuzamosan a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen képzi magát. 2020 és 2022 között az Agrárminisztérium vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkára, majd a vidékfejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár.

Papp Zsolt György a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) Ifjú Gazda Tagozatának elnöként az Agrárkamara munkáját, tagságának érdekképviseletét hatékonyan segítette, ebből a pozícióból jelölték a NAK elnöki tisztére.

A korábbi elnökről szóló utolsó hírünket itt találja.

Forrás: kormany.hu.