fbpx

Solar Energy Expo, Varsó 2024

Írta: Czékus Mihály - 2023 december 27.

A megújuló energiák a tiszta, kimeríthetetlen és egyre versenyképesebb energiaforrások. A fosszilis tüzelőanyagoktól elsősorban sokféleségükben, bőségükben és a bolygónkon bárhol való felhasználási lehetőségükben különböznek. Fontos tulajdonságuknak számít az is, hogy nem termelnek üvegházhatású gázokat – ami éghajlatváltozást okoz –, továbbá pedig nem produkálnak szennyező kibocsátást. Költségeik is csökkennek, és fenntartható ütemben haladnak, miközben a fosszilis tüzelőanyagok általános költségtrendje a jelenlegi ingadozások ellenére ellentétes irányú.

expo, solar
Az egyik legnagyobb nemzetközi szakvásár a megújuló energiaiparban érdekeltek számára

2024. január 16-án nyitja meg a kapuit, a Ptak Varsó Expo szervezésében a Solar Energy Expo. Ami az egyik legnagyobb nemzetközi szakvásár a megújuló energiaiparban érdekeltek számára. Ez egy olyan esemény, amelyen a hazai cégek mellett számos külföldi kiállító is bemutatkozik, hogy innovatív megoldásokat ismertessenek a szakmai és egyéb látogatókkal. A vásár kiváló alkalom a szakemberekkel való találkozásra, üzleti kapcsolatok kialakítására, valamint lehetővé teszi a nap-, szél-, víz-, geotermikus és biomassza-energia területén a berendezések népszerűsítését és értékesítését. A szakkiállítás január 16. és 18. között látogatható.

Varsó külvárosában található, Ptak Warsaw Expo Lengyelország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb kiállítási és vásárközpontja. Amely 143.000 négyzetméter kiállítótérrel, 6 modern csarnokkal és 500.000 négyzetméter kültéri területtel rendelkezik. A vásárközpont, a különböző rendezvényein, összességében, évente több mint 1,5 millió látogatót és közel 20 000 kiállítót fogad a világ 70 országból.