Termékkatalógusban a SAATEN-UNION őszi fajtakínálata

Biztosítsa be magát, válasszon őszi kalászosaink, ősziborsó-fajtáink és zöldítési keverékeink közül.

Az elmúlt gazdasági év számos tanulsággal szolgált, és ismét megmutatta, milyen komoly kihívásokkal kell szembenézniük a szántóföldi növénytermesztőknek. A SAATEN-UNION nemesítőinél már jó ideje a termésbiztonság, a széles ökológiai alkalmazkodóképesség és a stressztűrés a meghatározó szelekciós kritérium. Ennek köszönhetően tudunk a magyar termelők számára is olyan búza-, árpa-, rozs- és tritikáléfajtákat ajánlani, amelyek széles agroökológiai alkalmazkodóképességgel, nagyfokú szárazságtűréssel és betegség-ellenállósággal, valamint jó állóképességgel biztosítják a jövedelmező termesztést a nehéz és változó termesztési körülmények között is.

Legújabb, őszi portfóliónkat bemutató katalógusunkban a SAATEN-UNION közkedvelt, Magyarországon is jól bevált fajtáinak köre mellett újdonságainkat, továbbá a zöldítési előírásoknak megfelelő viterra® keverékeinket is megismerheti, amelyeket a 2020. őszi vetési szezonra ajánlunk. Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön számára megtérülő befektetés, ha él a nemesítés kínálta előnyökkel, és fajtáink fémzárolt vetőmagjának használatával alapozza meg sikeres gazdálkodását.

 

A SAATEN-UNION őszi fajtakínálatát bemutató katalógus letölthető a képre kattintva.

 

Blum Zoltán ügyvezető
Varga Gábor termékfejlesztő
Pálffy András termékfejlesztő
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu


durum búza kalászos fajta köztes keverék őszi árpa őszi borsó őszi búza rozs SAATEN-UNION szántóföld termékkatalógus tritikálé vetés vetőmag viterra zöldítés