fbpx

A lehetőségek adottak…

Írta: Szerkesztőség - 2020 március 23.

Már sok tekintetben körvonalazódtak a támogatási lehetőségek, terület- és állatalapú jogcímek, kiemelt figyelmet kapott az állattenyésztés, az állattartó telepek korszerűsítése.

 

 

A Béker-Váz Kft. az elmúlt években nagyon sok olyan csarnokot épített, melyek pályázati pénzekből valósultak meg. Tudjuk, hogy a pályázati feltételeknek és előírásoknak megfelelni sokszor nem egyszerű, de egy épület sikeressége, hasznossága nem ezen múlik.

Sokkal fontosabb az épület használhatósága, ezért sokéves tapasztalataink kamatoztatásával segítjük a beruházót már a tervezésnél. A megépítés előtti helyszíni szemle során felmérjük a terepviszonyokat, a már meglévő épületeket.

Megvizsgáljuk, milyen funkciót töltene be az épület, hogyan kapcsolódna a többi épülethez, például anyagmozgatás szempontjából, ez milyen irányú lenne, milyen gépekkel történne. A személyes találkozás alkalmával ötleteket adunk, hogyan lehetne a gazdaság életében a legköltséghatékonyabb az épület, segítünk, hová, milyen nyílászárókat célszerű elhelyezni.

Átbeszéljük az elhelyezni kívánt technológiák, pl. szellőztetés beépítését. A csarnok építése során a pályázati követelményeket folyamatosan szem előtt tartjuk, és közben eleget teszünk az előírt adatszolgáltatásoknak is. Felhívjuk a figyelmet a beruházó kötelezettségeire, segítünk az építési napló megnyitásában, vezetésében.

Az építkezés során többször kezdeményezünk helyszíni szemléket a beruházóval, hiszen sokszor a valódi méreteknél tudjuk átlátni a tereket, ekkor születhetnek még ötletek, például ha a tulajdonos le szeretne zárni egy kis területet, mert szükség lenne irodahelyiségre. Irányt mutatunk arra vonatkozóan, hogy mi a következő ütem, hogyan folytatódik az építkezés.

Az épület megépítése után is segítségére vagyunk partnereinknek. Tartjuk beruházóinkkal a kapcsolatot a pályázat végleges lezárásáig. A feltételek teljesüléséhez szükséges dokumentációkat, adatokat még a rendelkezésükre bocsátjuk. A banki hitelek esetében is előfordul, a folyósításkor kérnek még nyilatkozatokat, ezekben is mindig partnerek vagyunk, hiszen továbbra is:

Nálunk közös A-CÉL!

 

Egyes beruházókat pont ezek a követelményi és adatszolgáltatási kötelezettségek riaszthatnak el. Mi segítünk Önnek, miközben vezényeljük és összehangoljuk az építkezési ütemeket. Éljünk együtt a lehetőségekkel!

 

Tornyai Gabriella
divízióvezető
+ 36 20 595 31 80, + 36 42 785 169
[email protected]
[email protected], www.bekervaz.hu