fbpx

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak!

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 03.

Az idén tizenöt éves Superbrands program független szakemberekből álló bizottsága a Phylazonit márkát érdemesnek találta a Business Superbrands 2019 védjegyre. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk immár 2. alkalommal nyerte el ezt a megtisztelő elismerést!

Erre a díjra nem lehet pályázni, ehelyett a Nemzetközi Superbrands Program munkatársai folyamatosan figyelik a cégeket, a márkákat, a piacot. Az eredményeket a tevékenységek alapján bírálják el, felmérve, hogy az adott márka jogosult-e erre a nívós elismerésre. A Superbrands márka ugyanis nem pusztán egy logó, ebben a terméken kívül a márkához és a céghez kapcsolható valamennyi tényező szerepel az ismertségtől kezdve a pénzügyi megbízhatóságon át a lojalitásig. A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Elmondhatjuk, hogy a Phylazonit márka építése magasabb szintre lépett, hiszen cégünk már nem bizonyos termékeket értékesít, hanem egy olyan technológiát, szellemiséget kínál a termelőknek, amelynek alkalmazása garancia a versenyképes termesztéshez és jól beilleszthető a környezettudatos gazdálkodásba. E nélkül nem képzelhető el küldetésünk egyik fontos célja, az egészségesebb élelmiszerek előállítása. Ezt a komplexitást tükrözi a Phylazonit márka. Ennek érdekében kutatóintézetekkel, hatóságokkal, valamint a mezőgazdaság számos kiemelkedő szereplőjével szoros kapcsolatot ápolunk, hogy a jövő elvárásait mind jobban beépíthessük a technológiánkba.

A felmérések azt mutatják, hogy a fogyasztók többsége a bizalmat és a minőséget kapcsolja a díjhoz, melynek többszöri elnyerése annak a bizonyítéka, hogy a márka hosszú távon gondolkozik, nem elégszik meg egyszeri sikerrel; helyette folyamatosan fejleszt és megújul.

www.phylazonit.hu