fbpx

Kezdje a tavaszi munkálatokat a Lakkos Kft. gépeivel!

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 01.

Az általunk forgalmazott Matermacc és Özmean szemenkénti vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik megfizethető – vagy akár prémium minőségű gépet szeretnének.

A különböző típusú modellek elérhetők kéttárcsás kivitelben, a 400 literes műtrágyatartálytól egészen akár a 800 literesig, vetésellenőrző monitorral vagy anélkül, mikrogranulátum-szóróval, a legmodernebb anyagminőséget felhasználva.

HATTAT típusú traktorainkat ügyfeleink előszeretettel vásárolják az MTZ traktorok kiváltására, 50 és 102 lóerő közötti tartományban. Mindegyik modell eredeti Perkins-motorral van szerelve, amely erőforrás a megbízhatóság és a takarékosság megtestesítője világszerte.

Említést kell még tennünk rendkívül versenyképes árakkal rendelkező pótkocsijainkról, valamint bálaszállítóinkrólés a – Magyarországon csak nálunk megvásárolható – Repossi világszabadalommal rendelkező rendképző innovációjáról, a RA-Rake-ről.

A gép használatával jóval kevesebb szennyeződés kerül a talajból a takarmány közé, illetve ez a rendképző újdonságot jelent abból a szempontból is, hogy a munkasebessége elérheti a 23 km/órát, ami az átlagos rendképzők sebességének a kétszeresét jelenti.

Mindezek mellett teljes termékpalettával állunk partnereink rendelkezésére a talaj-előkészítéstől a vetésen és egyéb kultúrák kezelésén át a betakarításig bezárólag. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a talajműveléséhez leginkább megfelelő munkagépét, gondolunk itt az ekétől kezdve a rövidtárcsákon át a gabonavetőgépeinkre, szárzúzóinkra vagy az axiálventilátoros és szántóföldi permetezőinkre – a teljesség igénye nélkül. Termékeink eredeti és minőségi alkatrészekkel szereltek. Gyártópartnereink sok esetben saját gyártású alkatrészeiket használják fel, ami további garancia a még jobb minőségre.

Keressen bennünket már három telephelyünkön – és országos értékesítőhálózatunkon keresztül!

Lakkos Kft. – Megfelelő minőség korrekt áron!

Nyíradony, 471-es főút
Tel.: +36-30/421-8290

Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Tel.: +53/386-854

Kiskunhalas, Átlós u. 25.
Tel.: +36-30/958-4933