Új megoldás a köves területek javítására az ELHO-tól, Finnországból

Írta: Szerkesztőség - 2019 március 12.

Skandináv technológia, skandináv minőség

A Gravetti Kft. 2016-tól foglalkozik az ELHO gépek forgalmazásával, gondoskodik a gyár színvonalas képviseletéről.

Akinek a területei kövesek, tudja, hogy mennyi kárt okozhat a köves terület a talajmunkák, a vetés és a betakarítás alkalmával is. Nemcsak a művelőeszközök, gépek alkatrész- és javítási költségei, hanem az állásidő is hatalmas terhet jelent.

A teljesen hidraulikus meghajtás biztosítja, hogy a teljesítmény mindig a munkavégző egységek igénye szerint oszlik meg. A hidraulikus meghajtás egyúttal garantálja, hogy a mozgó egységek blokkolása esetén ne következzen be az egységek törése, sérülése.

A gép rostájának acélrúdjai cserélhetők és leszerelhetők, a rudak távolsága 40110 mm lehet. Minden második rúd rögzítési pontja magasabban van, ami megelőzi a kövek beékelődését. A kopásnak kitett gépelemek Hardox® acélból készülnek. A rotorok csapágyai acélcsőbe építettek, ami megnöveli a teherbírásukat. A terelőrotorok forgásiránya szintén változtatható, és a fogak elhelyezése megakadályozza a kövek beékelődését a rotor és a keret közé.

A gép elakadásakor a vonórúd munkahengeréből az olaj a magasságállító hengerekbe áramlik, amelyek így kiemelik a gép elejét. Az automata munkamélység-állítás természetesen hidraulikusan vezérelt. A munkamélység két fokozatban állítható, a kezelő igényeinek megfelelően.

Nagy László +36309926830 [email protected],

Tatár Kálmán +36307050687 [email protected]

Web: http://www.gravetti.hu, facebook: https://www.facebook.com/gravettikft