fbpx

SZAL-AGRO: Immáron három helyen

Írta: Szerkesztőség - 2017 október 24.


A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, amely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében.

 

 

A vállalkozás az elmúlt években, folyamatos elismerést és sikereket ért el a gépkereskedelemben, így a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban a cégnek koncentrálnia kell. A Szal-Agro Kft. kizárólag a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra és kereskedelmére, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani, lefedve a teljes magyar piacot.

Az egy éve átadott új telephely színvonalas alkatrészraktárral, és javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Régóta a tervek között szerepelt Miskolcon, egy olyan új telephely kialakítása, ami a Szal-Agro versenyképességet megerősíti, és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségben. Emellett új bázisok életre hívásával bővíteni és gyorsítani lehet a nyugat- és dél-magyarországi ügyfélkör kiszolgálását, illetve tehermentesíteni a megújult miskolci központot, ennek köszönhetően növelhető a kiszolgálás hatékonysága, és rövidül az ügyintézési határidő. Mindezek megvalósítása érdekében 2017 októberében két új telephely került átadásra, az egyik Sárbogárdon, amelynek október 10-én, a másik Kisszállás mellett, amelynek pedig október 3-án került sor a megnyitó ünnepségére. Az új telephelyek átadásának és működésének köszönhetően a jövőben nagymértékben könnyebb lesz az említett térségek ellátása. Nyitási akciónkról, kérjük, érdeklődjön kereskedőinknél! (Bővebben erről szalagro.hu-n, vagy a Facebook-oldalunkon olvashat.)

 

 

Mindemellett az idei év őszétől újabb gépcsoporttal bővül a cég által kínált márkák palettája. A cég vezetői szerződést írtak alá Dél-Korea vezető traktorgyártó cégével, így mostantól a Szal-Agro Kft. lesz a minőségi TYM traktorok kizárólagos magyarországi importőre.

A TYM traktorok Európa-szerte már jól ismert magas minőségi színvonalat képviselő erőgépek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt. Az 1951-ben alapított gyár legfontosabb célkitűzései: a folyamatos fejlesztés és a kiemelkedő minőség. A TYM traktorok 23-130 LE teljesítménytartományban érhetők el, kommunális, szőlészeti-kertészeti és szántóföldi munkákra alkalmas gépekkel.

SZERZŐ: tudósítónktól